02 juli 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Joyce

Vandaag drinken we thee met Joyce. Joyce mailde ons de vragen terug met de mededeling dat ze ze met een kop koffie had ingevuld. Yes! Maar dat maakt ons dan weer even extra nieuwsgierig naar haar favoriete thee moment.

Wie ben je?

Hi, ik ben Joyce van de Pas, online ondernemer. Ik heb een persoonlijk lifestyleblog, een webshop in kinderkleding, ben eigenaar van Hairclippy.eu en zo nog wat andere websites waar ik je niet mee zal vermoeien ;).
Daarnaast ben ik ook vrouw van, dochter van, vriendin van én moeder van 2 opgroeiende kinderen. Een jongen van 11 en een meisje van 6.Favoriete theemomentje Joyce

Wanneer drink je thee?

Ik drink per dag zeker 2 koppen thee, naast de koffie, het water en dat wijntje wat ik ook op mijn menu heb staan.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik ben nogal van het gemak, dus thee uit een zakje graag ;) .

Wat is je favoriete thee?

Het liefst drink ik Minty Marocco, die vind ik heerlijk en de rest van ons gezin ook ;). Rooibos, sterrenmunt, en groene thee vind ik ook lekker. Verder maak je mij niet blij met aardbeien, bosvruchten of welke andere vruchtthee dan ook.

Wat is je favoriete merk thee?

Pickwick

Waar drink jij je thee uit?

Uit een grote glazen mok, geen iel theeglas, maar een dubbelwandige mok waarin mijn thee lekker warm blijft.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Dat hoeft niet altijd iets te zijn, maar ik ben gek op zoet, dus als we iets in huis hebben qua koekjes die ik lekker vind dan zal ik dat pakken. Gelukkig hebben we meestal koekjes in huis voor de kids, waar ik niet veel aan vind, dus die kan ik gewoon laten liggen.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nope, man en zoon vinden thee ook lekker. Zoonlief drinkt zeker 2-3 koppen thee per dag. Zonder suiker. Ook al zou hij dat liever wel willen, dat mag niet van mij. Docht doet haar best om zo nu en da mee te drinken, maar meestal kan ik haar thee op een gegeven moment weggooien.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Met Annemarie van Gaal, die vind ik zo inspirerend!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Het moment waarop ik thee het lekkerst vind is als ik een lichte kater heb ;). Zo’n moment dat je nog niet aan koffie moet denken of ruiken… dan vind ik mijn thee echt heerlijk, haha.
Toch koester ik een heimelijke hang naar een theemoment op de bank, met boek en zo’n prachtige bloem in een glazen theepot. Dat vind ik zó mooi (heb het alleen nog nooit gedaan) en het staat voor mij voor ultieme ontspanning.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Joyce.

Reactie plaatsen