17 december 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Annemijn

Wat ik nu zo leuk vind aan deze (inmiddels wel) langlopende rubriek op ons blog, is de diversiteit aan dames met wie we thee drinken. Studentes, mama’s en ook Annemijn. Annemijn kende ik eigenlijk nog niet echt. En wellicht was dat ook niet vreemd. Maar inmiddels weet ik dat ze een leuk blog heeft en zal ik zeker af en toe ook eens bij haar bijlezen (dus even alle nieuwe artikelen doornemen). Kende jij Annemijn al? Nee? Leer haar dan zeker even kennen met een kop thee!

Mijn naam is Annemijn en ik ben 22 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders in een klein dorpje in Zeeland. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als Social Worker en momenteel ben ik werkzaam in de (jeugd)zorg. Naast twee banen heb ik het ook nog druk met mijn eigen persoonlijke lifestyle blog www.lifebyannemijn.nl. Dit is mijn plekje op het wereldwijde web waar ik schrijf over allerlei onderwerpen die mij bezighouden en interesseren.Favoriete theemoment Annemijn

Thee drink ik iedere dag! Wanneer ik uit bed kom zet ik altijd direct thee en drink dit dan bij het ontbijt. Dit is echt een standaard ritueel geworden.
Daarnaast drink ik tijdens de lunch nog een kop thee en gedurende de dag komen daar gemiddeld nog drie koppen bij.

Meestal thee uit een theezakje.

Ik ben dol op zoete smaken. Ik drink dan ook graag thee met fruitige smaken. Om een beetje af te wisselen drink ik ook graag earl grey of muntthee.

Pickwick is mijn favoriete merk. Dit hebben wij altijd standaard in huis. Inmiddels spaar ik de punten op de doosjes ook.

Thee drink ik ’s ochtends altijd uit een mok en ’s avonds meestal uit een glas. Geen idee waarom hier zo’n verschil in zit maar dit is nou eenmaal zo ontstaan.
Het liefst drink ik thee uit een mok van het merk Blond Amsterdam.

Gek genoeg verdwijnt mijn trek altijd wanneer ik thee drink. Als ik iets bij de thee eet, is het meestal een koekje.

Dat ben ik inderdaad! Ik ben de enige die geen koffie lust en daarom extra vaak thee drink.

Geen BN’er maar ik zou het heel gezellig vinden om thee te drinken met een aantal bekende bloggers.

Dat is toch wel ’s ochtends bij het ontbijt. Ik vind het zo fijn om wakker te worden onder het genot van een lekkere warme kop thee. Heerlijk!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Annemijn

Reactie plaatsen