24 december 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Judith

Schandalig, maar wat zijn wij blij dat Judith mee doet aan het Favoriete theemoment. Want nu hebben we haar blog leren kennen. Immers wij houden ook van kinderboeken! En dus moeten we veel vaker bij haar komen lezen.

Hoi! Ik ben Judith, trotse mama van een eigenwijs peutertje van 3. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog begonnen en heb sinds het eind van de zomer mijn eigen domein *zei ze trots* www.leesleeslees.nlFavoriete theemoment Judith

Vroeger de hele dag door, toen lustte ik geen koffie. Inmiddels ben ik dol op cappuccino en Latte Macchiatos en hebben die de overhand overdag. Maar na 1600 uur geen koffie meer voor mij dus dan schakel ik over op thee.

Alhoewel ik losse thee heerlijk vind, vind ik het vooral ook gedoe. En ik ben erg van het gemakkelijke, dusss liever een zakje.

Eerlijk gezegd drink ik op dit moment vooral gemberthee: verse gember. En dan een kneepje citroensap erbij. Heerlijk. En goed voor de spijsvertering!

Ik vind de thee van Zonnatura erg fijn. Verder krijg ik voor mn verjaardag vaak thee van bv. Rituals, Celestional Seasonings, Hari tea, Yogi tea, etc. Allemaal heerlijk, zolang het niet fruitig is maar kruidig!

Uit een grote mok. Alhoewel, zo groot is die niet want ik moet toch altijd opstaan voor een refill..

Chocola. Los of rondom een koekje gesmolten :-)

Nee, mijn partner drinkt ook thee en mijn zoontje ook!

Ehhh met Carice van Houten denk ik. Omdat ik te nieuwsgierig ben naar haar leven nu met een zoontje en Ozzie man.

In de avond, als mijn zoontje op bed ligt, ik op de bank plof, tv gaat aan en dan lekker bijkomen met thee en chocola!Favoriete theemoment Judith
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Judith

judith
Door

judith

op 24 Dec 2016

Proost op de feestdagen! Leuk dat ik mocht vertellen over ttttttt!

Reactie plaatsen