15 oktober 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Laura

Vandaag drinken we thee met Laura. Laura kennen jullie allemaal al van de bloghop. Met een van haar sites was ze de volgende schakel in de bloghop. Tijd om haar wat beter te leren kennen met een kopje thee dus.

Wie ben je?

Mijn naam is Laura, ik ben getrouwd met Dave en samen hebben we een zoon Damiën en een dochter Daelyn. Momenteel ben ik ook zwanger van een zoontje en ben ik uitgerekend op 28 oktober. Ik blog op mijn website www.wereldvanmama.nl over onder andere beauty, eten/recepten, knutselen en over de persoonlijke dingen die wij meemaken. Daarnaast heb ik nog de site www.wereldvankinderen.nl samen met een vriendin waar wij bloggen over allerlei kindgerelateerde dingen. Denk aan uitjes, vakanties, knutselen, speelgoed, boeken, films, kindvriendelijke recepten en gerechten, stichtingen en ga zo maar door.favoriete-theemoment-laura

Wanneer drink je thee?

De hele dag door. Mijn allereerste momentje van de dag is een kop thee. Waar een ander koffie nodig heeft om de dag te starten is de dag niet compleet voor mij zonder thee. Eigenlijk vind je hier altijd wel een kopje thee ergens. Zelfs vlak voor het slapen gaan drink ik nog thee en ook als het 35 graden is, zit ik aan de thee.

Losse thee of in een thee zakje?

Thee in een zakje voor het gemak, maar ik wil nog wel eens losse thee kopen. Die drink ik dan meestal tussendoor als ik het geduld heb om het thee-ei te vullen.

Wat is je favoriete thee?

Echt een favoriet heb ik niet. Ik vind de mango van pickwick erg lekker, maar de aardbeien en bosvruchten van de Aldi vind ik ook lekker. Een tijdje terug heb ik losse thee van de Xenos meegenomen ( rode vruchten volgens mij ) en die was ook heel lekker. Ik ben wel echt van de fruitsmaakjes.

Wat is je favoriete merk thee?

Een favoriet merk heb ik niet. Pickwick en Lipton ( dus de A-merken ) koop ik alleen als ze in de aanbieding zijn. Meestal neem ik de thee bij de Aldi mee, maar als ik bij de Xenos ben dan neem ik daar ook wel eens een paar pakjes mee. Vooral de winterthee vind ik van hun erg lekker.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een glas, zo`n dubbelwandige. Vroeger uit een mok, maar daar vind ik tegenwoordig de thee niet meer lekker uit.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Chocolade en thee is een goede combinatie.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Wel in deze mate. Mijn dochtertje is bijna 7 ( eind oktober ) en proeft wel vaak nieuwe theesoorten met mij. Daarnaast vindt ze appelthee erg lekker, deze halen we in Duitsland en dit zijn van die oplosbare korreltjes. Daar wil ze nog wel eens een glaasje van drinken.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Johnny de Mol. Zonder twijfel! ;-)

Wat is je meest favoriete theemoment?

Vroeg in de ochtend aan tafel met de kinderen die net wakker zijn. Heerlijk wakker worden.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Laura

Reactie plaatsen