06 augustus 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Annemae

Vandaag weer een leuke gezellige jongedame op thee visite. Haar favoriete theemoment maakt ons instant gelukkig. Zelfs midden in de zomer. Ja die kennen wij ook hoor Annemae! Fijn dat we vandaag thee met je mogen drinken om je te leren kennen!

Hoi! Mijn naam is Annemae, een 18 jarige studente doktersassistente. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om vriendinnen leuke dingen te doen, te koken en te bakken, spontane uitjes te plannen, muziek te luisteren en series en films te kijken. Ook fotografie is iets waar ik veel tijd mee zoet ben. Naast mijn hobbys ben ik ook druk bezig met mijn persoonlijke-, lifestyleblog: byAnnemae.

Ik drink thee eigenlijk de hele dag door. Ik vind het erg fijn om in het weekend, als ik ’s ochtends (soms zelfs ’s middags!) mijn dag te starten met een kopje thee. Maar ook ’s middags of ’s avonds gaat een kop thee er goed in.

Thee uit een zakje.

Mijn favoriete thee soorten zijn sinaasappel, rooibos, winterglow, groene thee en citroen.

Ik drink vooral thee van Pickwick of van het huismerk van de Jumbo.

Ik drink thee altijd uit een theeglas. Een mok vind ik niet zo prettig drinken.
Favoriete theemoment Annemae

Stroopwafels! Als je die op je glas legt worden ze door de warmte lekker warm en zacht, jum!

Nee, mijn ouders drinken ook veel thee.

Oei, dit is een lastige. Ik vind Carice van Houten en Ilse deLange erg leuk!

In de winter thuis komen na een lange dag school en van mijn mama een warme kop thee krijgen, dat is echt mijn favoriete theemoment!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Annemae.

Reactie plaatsen