06 augustus 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Annemae

Vandaag weer een leuke gezellige jongedame op thee visite. Haar favoriete theemoment maakt ons instant gelukkig. Zelfs midden in de zomer. Ja die kennen wij ook hoor Annemae! Fijn dat we vandaag thee met je mogen drinken om je te leren kennen!

Wie ben je?

Hoi! Mijn naam is Annemae, een 18 jarige studente doktersassistente. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om vriendinnen leuke dingen te doen, te koken en te bakken, spontane uitjes te plannen, muziek te luisteren en series en films te kijken. Ook fotografie is iets waar ik veel tijd mee zoet ben. Naast mijn hobbys ben ik ook druk bezig met mijn persoonlijke-, lifestyleblog: byAnnemae.

Wanneer drink je thee?

Ik drink thee eigenlijk de hele dag door. Ik vind het erg fijn om in het weekend, als ik ’s ochtends (soms zelfs ’s middags!) mijn dag te starten met een kopje thee. Maar ook ’s middags of ’s avonds gaat een kop thee er goed in.

Losse thee of in een thee zakje?

Thee uit een zakje.

Wat is je favoriete thee?

Mijn favoriete thee soorten zijn sinaasappel, rooibos, winterglow, groene thee en citroen.

Wat is je favoriete merk thee?

Ik drink vooral thee van Pickwick of van het huismerk van de Jumbo.

Waar drink jij je thee uit?

Ik drink thee altijd uit een theeglas. Een mok vind ik niet zo prettig drinken.
Favoriete theemoment Annemae

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Stroopwafels! Als je die op je glas legt worden ze door de warmte lekker warm en zacht, jum!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, mijn ouders drinken ook veel thee.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Oei, dit is een lastige. Ik vind Carice van Houten en Ilse deLange erg leuk!

Wat is je meest favoriete theemoment?

In de winter thuis komen na een lange dag school en van mijn mama een warme kop thee krijgen, dat is echt mijn favoriete theemoment!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Annemae.

Reactie plaatsen