24 september 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Josan

Vandaag zijn we op visite bij Josan. Als ze het voor elkaar krijgt om met haar uitgekozen BN’er thee te drinken is er in elk geval veel lol. Verder heeft ze er eigenlijk niet zoveel op haar lijstje staan. Ze is niet merkvast, maar heeft wel een bijzonder thee die ze nu graag drinkt. Ik ken die ook nog niet Josan, dus ik ga hem eens opzoeken en proberen! Bedankt voor de tip.

Wie ben je?

Ik ben Josan, blogger voor www.goodgirlscompany.nl en moeder van 3 dochters.favoriete-theemoment-josan

Wanneer drink je thee?

Ik ben een echte theeleut. Ik lust namelijk geen koffie dus thee is naast water de enige drank die ik de hele dag door drink. Dat begint al bij het ontbijt met een lekker warm glaasje sterrenmunt.

Losse thee of in een thee zakje?

Thuis drink ik voornamelijk thee uit een zakje. Het maakt mij niet zo uit of het piramidevormig of standaard is. Ik proef er niks anders aan. Buiten de deur kies is vaak voor los. Zoals blaadjes van muntthee, maar ook thee die je in zo’n thee-ei stopt of van die zakjes waar je zelf losse thee in kan doen en dicht moet vouwen.

Wat is je favoriete thee?

Ik drink het liefst kruidenthee. Zoals sterrenmunt maar ook muntthee vind ik lekker.

Wat is je favoriete merk thee?

Ik heb geen favoriete merk. Ik drink alle soorten merken door elkaar. Ze liggen gezellig naast elkaar in mijn theedoos. Ik ontdekte laatst de rozenthee van Dilmah en die vind ik wel erg bijzonder.favoriete-theemoment-josan

Waar drink jij je thee uit?

Uit een theeglas. Kartonnen of papierenbekertjes vind ik niks.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Zelf gemaakt gebak. Maar dat maak ik niet zo snel dus meestal is het gewoon mijn thee en ik.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, mijn man drinkt ook thee. En mijn middelste dochter heeft op het kinderdagverblijf bosvruchtenthee leren drinken. Soms wil ze dat nog wel eens drinken uit haar speciale kopje.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Is het slecht dat er geen eentje op mijn lijstje staat? Ik heb dus echt geen gevoel met BN”ers en thee. Ik houd van mensen die grappig zijn dus misschien Jandino?

Wat is je meest favoriete theemoment?

Na schooltijd. Als alle kinderen thuis zijn. We er lekker voor gaan zitten en zij de schooldag met mij doornemen. Dan mogen zij en koekje en kruipen we heel kneuterig knus op de bank.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Josan

Reactie plaatsen