09 april 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Hanneke

Deze week Hanneke aan het woord. Ook zij deelt haar favoriete theemoment met ons. Vanaf volgende week zijn wij zelf niet meer aan het woord, maar geven wij het woord aan anderen. Iedereen mag zijn favoriete theemoment delen. Zo krijgen we zelf nieuwe inspiratie, maar ook jullie. Want er is nog zoveel te ontdekken op het gebied van thee.

Wie ben je?

Ik ben Hanneke. Een van de mama’s met thee.Favoriete theemoment Hanneke

Wanneer drink je thee?

Ik drink eigenlijk altijd thee. Ik begin in de ochtend bij het ontbijt en ik stop er pas mee als ik naar bed ga. Ik drink tussendoor weinig anders nu ik er zo over nadenk.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik hou absoluut niet van dingetjes in mijn thee. Dus ik ben erg blij met theezakjes. Maar nu vond ik in de supermarkt laatst lege theezakjes. Ze lagen bij de koffiefilters dus ik had ze nog nooit gezien want wij gebruiken geen koffiefilters. En dan vind ik losse thee ook wel erg lekker want die is vaak wel smaakvoller dan de voorverpakte.

Wat is je favoriete thee?

Gewone thee. Maar volgens de reclames is er niks gewoon aan dus ik zal Engelse Melange zeggen. Maar de zwarte thee eventueel met bijmenging zoals oranje pekoe of bergamotolie. Maar het liefst zo gewoon mogelijk en in elk geval zwart.

Wat is je favoriete merk thee?

Pickwick. Die heeft lekkere thee zoals de herfststorm. Maar mijn zwarte thee die ik meestal drink is basic van de appie.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een theeglas en het liefst een zo groot mogelijke. Ik baal altijd van kleine glaasjes want dan is de thee zo snel op.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Meestal drink ik de thee zonder een snackje. Maar ik ben niet vies van een koekje erbij. Het allerlekkerste vind ik een stroopwafel. Die kan je eerst een beetje warm maken door hem onder of op je theeglas te leggen.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee. Dochter A drinkt ook erg graag een kopje thee. De mannen in huis zijn iets minder dol op thee.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Lijkt mij geweldig om een keer met onze koningin een kopje thee te drinken. Volgens mij is het een hele interessante vrouw.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Eentje waarbij ik rust heb, iedereen lekker zijn dingetje aan het doen is en tevreden is. Dan ben ik dat ook en dan is mijn thee het lekkerst.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.

elsbs
Door

elsbs

op 09 Apr 2016

Ik dacht gelijk: He die kaart heb ik ook! Ik ben ook dol op thee, nu nog de enige in huis, maar de jongens zijn nog klein dus dat kan nog veranderen

Hanneke
Door

Hanneke

op 09 Apr 2016

Bij ons mannen ook minder dus misschien is dat mannen eigen.

Amina - I'mFG!
Door

Amina - I'mFG!

op 10 Apr 2016

Jaaaaa Pickwick herststorm! Zo lekker! xxx

Amina - I'mFG!
Door

Amina - I'mFG!

op 10 Apr 2016

*herfststorm

Hanneke
Door

Hanneke

op 10 Apr 2016

Lastig woord he ? maar inderdaad oh zo lekker!

Reactie plaatsen