13 mei 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Sanne

Ik ben eruit, IJsland stond al op mijn lijst met te bezoeken landen, ooit….. Maar nu dus nog meer. Ze hebben daar een thee die heet White Tea Safari Sunset, en alleen al om de naam en omdat het dus de favoriete thee van Sanne is. Samen met een Tony’s dronken we gezellig een kopje thee om haar te leren kennen.

Wie ben je?

Ik ben Sanne Goede, eigenaresse van Chitaltravels. Een reisblog boordevol reisinspiratie en handige tips! Samen met mijn vriend reis ik de hele wereld over op zoek naar mooie en inspirerende bestemmingen en een goede dosis avontuur! Verder ben ik thee verslaafd, gek op chocolade en dol op onze twee katten.Favoriet theemoment_Sanne

Wanneer drink je thee?

Echt de hele dag door. Vanaf het ontbijt tot ’s avonds laat. Soms drink ik niets anders dan thee. Tijdens onze reizen neem ik altijd als souvenir een plaatselijke thee mee. Ik heb inmiddels een heel assortiment lekkere theeën bij elkaar gespaard. Ze zijn zo lekker, dat ik soms op een dag weleens helemaal geen sapjes of frisdrank drink!

Losse thee of in een thee zakje?

Allebei! Thee in een zakje als ik een beetje lui ben en snel lekkere thee wil zetten. Losse thee als ik mezelf wil verwennen. Hoewel de zakjes thee tegenwoordig ook erg goed zijn, kan er niets op tegen losse thee!

Wat is je favoriete thee?

Op het moment White Tea Safari Sunset. Dit is een smaak thee van een IJslands merk. Helaas hier niet te krijgen, waar ik behoorlijk val baal. Goede reden om nog een keer terug te gaan naar IJsland! J

Wat is je favoriete merk thee?

Voor losse thee Simon Levelt en qua zakjes kies ik toch voor Lipton.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een theeglas en soms een mooie mok.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Melkchocolade van Tony Chocolonely! Die is zo lekker! Ik snack er helaas net iets te veel van ben ik bang.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja! Mijn vriend vindt thee niet lekker. Ongelofelijk he?

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Met Bradley Cooper!! Maar dat is natuurlijk niet echt een BN’er. Dan kies ik toch voor Anna Nooshin, wat extra stijladvies is nooit weg!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Aan het eind van de middag, al ik thuis kom van werk. Lekker op de bank, kopje thee en kat op schoot. Een stukje choloade erbij en ik ben in heaven!Favoriet theemoment_Sanne
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Sanne

JaJo-fotografie
Door

JaJo-fotografie

op 13 May 2017

Wat een leuk item.

Reactie plaatsen