23 september 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Berry

Dan is er op een gegeven moment, na zo’n 9 maanden een moment dat er een einde komt aan alle ingestuurde theemomentjes. Nog een paar te gaan en dan is de voorraad op. Ik ben er nog niet uit. Gaan we er mee door of niet? Het is ontzettend leuk om andere blogs te leren kennen hiermee en de favoriete thee van anderen te leren kennen. Maar vinden we nog genoeg nieuwe deelnemers om mee te doen. Er komen er nog een aantal, maar om we denken er vast over na. Vandaag drinken we in elk geval nog thee met Berry. Een blog dat we nog niet kenden.

Wie ben je?

Mijn naam is Berry, ik ben tante van twee heerlijke neefjes en hondenmama.
Mijn blog is: writingberries.blogspot.nlFavoriet theemoment_Berry

Wanneer drink je thee?

Eigenlijk kan ik altijd wel thee drinken, ’s morgens bij het ontbijt, lekker tussendoor, om warm te worden en om tot rust te komen in de avond. Dus eigenlijk wanneer ik er zin in heb.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik heb een Manatea teainfuser voor losse thee. Ik maak wel gebruik van losse thee, maar vind dat vaak toch een gedoe (hoe lekker het ook is). Daarom maak ik gebruik van theezakjes. Ik haal het lintje met het kaartje er dan af, vouw hem dubbel en stop het in mijn Manatea… het staat zo vrolijk! Bovendien lijkt de thee zo niet al te sterk te worden en wel vol smaak.

Wat is je favoriete thee?

Ik heb verschillende favoriete smaken. Van Newby teas vind ik de Masala Chai en de Winter Dream bijvoorbeeld heerlijk, terwijl ik de groene thee met cranberry van Pickwick het liefst in huis haal. Ik denk wel dat je mij altijd wakker kan maken voor Sterrenmunt of Kaneel. O en de Sleepytime Infusion hoort hier ook nog bij.

Wat is je favoriete merk thee?

Ik heb een paar favorieten. Ik ben dol op Newby teas, ik drink graag Pickwick, maar ook de thee van Jumbo is vol van smaak. En natuurlijk Celestial Seasonings (Sleepytime Infusion).Favoriet theemoment_Berry

Waar drink jij je thee uit?

Het meest uit mijn glazen mok. Dan kan ik de kleur van de thee zien en dan heb ik nog meer zicht op mijn gezellige Manatea.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Bij thee vind ik kruidige koekjes heel lekker. Jan Hagel, Speculaas, Kletskoppen of ontbijtkoek bijvoorbeeld. Misschien ook omdat ik graag kruidige thee drink met kaneel.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee ik ben niet de enige theeliefhebber in de familie. Mijn vader houdt heel erg van groene thee met citroen en ook mijn schoonzus houdt wel van een lekker bakkie.

Met wie (BN’er) zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

O dat is een leuke vraag er zijn best wel wat BN’ers waar ik een kopje thee mee zou willen drinken. Ik denk dan toch dat ik kies voor Koningin Maximá. Zij lijkt mij een heel gezellige vrouw en ik denk dat samen theedrinken best heel gezellig zal zijn.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Thee met vrienden en vriendinnen en dan de hele middag lekker bijkletsen met liters thee. Dat is een van mijn favoriete theemomenten. Een ander favoriet moment is de eerste keer dat een nieuwe theesmaak mag proberen voor mijn blog: de geur, de kleur, de smaak, alles is dan nog zo nieuw. Heerlijk vind ik dat!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Berry

Reactie plaatsen