23 juli 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Amina

Me-time, ja dat is echt een kopje thee voor ons. Maar ook op de blog van onze thee drinkster van vandaag vinden we Me-time. Natuurlijk wel met die kop thee erbij. Vandaar dat zij een aanwinst is voor het favoriete theemoment van….

Wie ben je?

Ik ben Amina Smamri, 40 jaar en blogger en eigenaar van I’m Feeling Good. Hier vindt de drukbezette vrouw van vandaag ME-TIME, waar ze met een lekkere kop koffie of thee ontspannende artikelen kan lezen over beauty, fashion, food & lifestyle.

Wanneer drink je thee?

Ik start er altijd mijn dag mee. Koffie is ooit mijn prioriteit nummer 1 geweest in de ochtend, maar ik voel me nu toch lekkerder met een kop groene thee.

Losse thee of in een thee zakje?


Beiden! Losse muntbladeren die in mijn thee drijven met een lepel honing: onpraktisch maar zoooooo heerlijk…die geur ook…ik moet echt een thee-ei gaan aanschaffen want elke keer dat ik in een stuk blad hap denk ik weer “Oh ja…”.

Maar mijn 2 favoriete theetjes zitten in gewone theezakjes. En soms koop ik een luxer theemerk dat ook superlekker is en dan zit het in zo’n stylish piramidevormig theezakje.

Wat is je favoriete thee?

Ik heb 2 favorieten die heel basic zijn: Westminster Earl Grey van de Aldi. Ja echt, de goedkoopste is in mijn geval echt een van de lekkerste! Wanneer ik het pakje openmaak en die unieke geur van die thee ruik: super gewoon. Dat schijnt door de bergamot-olie te komen. Ik heb ooit die theezakjes meegenomen naar mijn werk omdat ik vond dat mijn collega’s – die de thee nog niet kenden – dit echt ‘moesten’ ontdekken!

Daarnaast vind ik de Green Tea Lemon van Pickwick zalig…de smaak kan ik het beste omschrijven als warm, fris, rustgevend en troostend. Wanneer ik bijvoorbeeld griep heb en me lamlendig voel, drink ik Green Tea Lemon non-stop de hele dag door.

Ik kan niet tussen deze 2 kiezen!

Wat is je favoriete merk thee?

Westminster en Pickwick!

Waar drink jij je thee uit?

Wat een leuke vragen zijn dit trouwens! Ehm…ik drink mijn koffie en thee niet altijd in de bekers of theeglazen waar het “in hoort”. Soms heb ik zin in koffie uit een theeglas en thee in een koffiebeker. Ik drink mijn thee meestal in standaard theeglazen, in vrolijke Blond theemokken met zo’n grappig Blond gebakslepeltje erbij of in die mooi vormgegeven mugs van de HEMA die ik pas gekocht heb.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Zie de foto: een High Tea met zoete bonbons en scones met clotted cream en jam…Én hartige sandwiches en andere hartige lekkernijen…met verschillende losse theesoorten erbij. Dat dus. YUM!!!
Favoriete theemoment Amina

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, mijn Lief houdt ook van een lekkere kop Green Tea Lemon, zo tegen tienen ’s avonds.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Ik weet niet of hij van thee houdt, maar met Fred van Leer. Ik kijk onder andere naar HNTM vanwege hem: hij is stylish, heel goed in wat hij doet en het allerbelangrijkste: hij heeft HUMOR! Koekoek!!!

Wat is je meest favoriete theemoment?

High tea met vriendinnen. Lachen, kletsen, genieten van lekkere thee en het eten. En het elkaar weer zien natuurlijk!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Amina.

Amina - I'mFG!
Door

Amina - I'mFG!

op 25 Jul 2016

Dank jullie wel voor het plaatsen van mijn theemoment op jullie blog! Erg leuke gastblogs vind ik dit zeg! En hou het erin hè: ME-TIME! Heel belangrijk ;-) xoxo Amina

Reactie plaatsen