29 oktober 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Karlien

Vandaag wederom een voor ons nieuw blog. Wat een leuke manier om ook allemaal nieuwe blogs te leren kennen zo’n favoriete theemoment. Vandaag is het de beurt om Karlien en haar blog te leren kennen. Weer genoeg te lezen dus voor ons, maar ook voor jullie als je haar nog niet kende.

Ik ben Karlien, moeder van twee kinderen (4 en 2), getrouwd en bedrijfsjurist. Op mijn blog www.livinglienlife.nl schrijf ik over reizen en vakanties met kinderen.favoriete-theemoment-karlien

Altijd! Letterlijk altijd, het begint in de ochtend en ik bestel in een bar gerust een kop thee. Ook op zaterdagavond. Alcohol mag ik vanwege allergieën niet, zoete drankjes drink ik niet en naast water drink ik thee. 

Toen de kids nog kleiner waren was het leven heel druk en vermoeiend. Ik werkte bij een bedrijf en kwam vaak als één van de eersten aan. Dit was hét moment voor mijzelf: computer uit, thee erbij en genieten maar. 

Meestal thee in een zakje. Vanwege allergieën kan ik lang niet alle thee drinken. Bij losse thee zit er vaak van alles doorheen qua smaken. 

Bosvruchtenthee van Perfect, het huismerk van onze Deen supermarkt. Deze heb ik een aantal jaar geleden ontdekt en ik drink het dagelijks. Verse munt vind ik heerlijk in de zomer op een terrasje. 

Perfekt omdat ik deze theesoorten vrijwel allemaal mag. Lipton smaakt lekker maar vaak zitten er toevoegingen in waar ik niet tegen kan. Als ik in een andere supermarkt ben, ben ik heel benieuwd naar de soorten thee! 

Uit een glazen grote beker (0.5 liter) of een Blond Amsterdam beker. De beker maakt voor mij echt uit bij de beleving van de thee! Als ik het uit een beker drink die ik niet fijn vind, smaakt de thee direct een stuk minder. 

Alles! Goed warme, zwarte thee met chocola is zo lekker. Of met paprika chips. Dit doe ik heel weinig maar als ik het doe dan geniet ik er intens van. 

Nee, mijn kids die drinken ook graag thee. Vooral met een smaakje. En mijn man kan er ook wat van. 

Anna Nooshin. Ik vind haar zo cool als vlogger en ben benieuwd hoe zij haar doelen heeft bepaald en bereikt. 

In de avond, als de kids net op bed liggen. Goed warme thee erbij. Of na een stevige herfst- of winterwandeling. 

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Karlien

Reactie plaatsen