21 januari 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje ehh koffiemomentje van Irma

Mag het ook koffie zijn? Eh ja natuurlijk, als je niets met thee hebt en heel veel met koffie, ben je wat ons betreft ook van harte welkom, dus vandaag, geen thee maar koffie. Vind je het hopelijk niet erg dat ik er toch een kop thee bij neem hè? Ik houd echt niet van koffie!

Hoi! Ik ben Irma, 25 jaar, getrouwd en heb een dochtertje Nina van 1,5. Nog maar kort geleden ben ik de blog irmatennapel.nl gestart. Op deze blog komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)!avoriet-theemoment_irma

S’morgens rond een uur of tien en middags rond 4 uur.

Koffiecups! We hebben net een nieuw koffiezetapparaat….mmm!

Ik gebruik nu de cups van Spar, Espresso Lungo capsules.

Van de gewone koffiemerken is dat DE.

Een klein kopje, niet te groot!avoriet-theemoment_irma

Een heerlijke stroopwafel, ontbijtkoek, of speculaasjes.

Nee, mijn man is veel erger ;-)

Phoe, iemand die een beetje nuchter is, en erg gezellig! Kees Tol?

s’morgen vroeg, als het zonnetje net op komt, onder onze overkapping. Heerlijk genieten!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Irma

Reactie plaatsen