03 juni 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1622

Hey zus,

Nou dat was me het weekje wel weer. Ik begin weer tekort tijd te krijgen in mijn dagen. Wat een drukte. Ja alweer. Ik heb geloof ik nooit tijd om het rustig aan te doen, of doe ik mezelf dat aan?

De week begon met tijd voor T. Ik had weer 2 dagen gewerkt de afgelopen week en hij had mama tijd nodig. Buitenspelen was zijn keuze, dus we hebben lekker op het plein gespeeld samen. Na de tennis van A maakten we lekker makkelijk broodjes hamburger. Papa was met een vriend weg, dus lekker op de bank opgegeten. En als papa iets lekkers eet, mogen wij wel een ijsje na het eten.

Zaterdag haalden we de theeprijs van de postcodeloterij op bij de Jumbo. Weer twee mooie theeglazen erbij, die komen altijd van pas. En de thee zelf ook natuurlijk.

Zondag zaten we heerlijk in de speeltuin in Groenendaal. Samen met de familie L. We kenden hen wel, maar ik had hen nog nooit in real life ontmoet. Maar we kletsen ook in het echt heerlijk door, alsof we aan het chatten waren bij wordon. Was dus heel gezellig.Terugblik_1622

Maandag merkten we wel dat de kinderen erg moe waren. Na een slechte nacht kwam de dag maar moeizaam op gang. En T was zo lang hij mocht bepalen wat er gebeurde gezellig. En anders mister dram en zeur. Na het eten dus maar even uitwaaien. De buien bleven hier nog lekker lang weg.

Dinsdag was het weer al weer opgeklaard, dus we speelden lekker wat buiten. A moest naar de huisarts. En we zaten zo kort in de wachtkamer dat ik niet eens de tijd had, iets op social media te zetten. Maar haar oor zit nog steeds dicht, dus met medicijnen weer naar huis.
Terugblik_1622
Woensdag stond er een dagje werken op het programma. Een spannend dagje, want ik stond op de school waar ik de beslissing ooit nam iets anders te gaan doen. Ondanks dat er in die 15 jaar heel veel veranderd is, zowel ik, als daar, vond ik het toch wel even spannend en gek. Maar het was leuk! Heel leuk! Een hele leuke klas en nog een beetje bij gekletst met mijn vroegere collega’s. En wie weet kom ik er nog eens terug. Ze mogen me bellen in elk geval!

En T die vermaakte zich prima door opa te kopiëren. Een boek lezen in de tuin, met je benen omhoog. En hij reed bijna met de auto weg. Had hij ondanks mijn vriendelijke verzoek om van alle knoppen af te blijven, mooi het parkeerlicht aangezet. Gelukkig kwam een buurman het even vertellen, anders had ik vrijdag vast met een lege accu gezeten.

Donderdag heb ik opgeruimd. Alle kleding achter het schot uitgezocht. De juiste maat voor T eruit gevist, gewassen en gesorteerd op zomer en winter. Alles wat te klein was in zakken om maandag aan de weg te zetten. Ja die deadline zorgde voor deze opruimwoede. En alles wat nog te groot is, of winterkleding van A, weer netjes gesorteerd op maat achter het schot terug.

Hoe was jullie week?

Birgit
Door

Birgit

op 03 Jun 2016

Oh, ik moet ook echt kleding gaan uitzoeken, maar het is vaak zo'n rotwerk...

Marijke
Door

Marijke

op 03 Jun 2016

Pff nou houd op. Vandaag weer, morgen afmaken. En dan stop ik er echt weer mee

elsbs
Door

elsbs

op 04 Jun 2016

Klinkt als een leuke week ik moet nodig alles op gaan ruimen aangezien we over 3 maand verhuizen Haha.

Marijke
Door

Marijke

op 04 Jun 2016

Dat is in elk geval een goede stok achter de deur!

Reactie plaatsen