20 mei 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1620

Hey zus,

Vrijdag was het nog wel lekker weer hoor, maar brr wat was het daarna weer koud. Weg met slippers, korte broeken en ander zomerspul. Balen hoor! Maar we hadden een drukke week met onverwachte momenten, dus lees lekker mee wat we hebben gedaan.

Bij ons begin de week met de inmiddels weer jaarlijkse APK. O wat heb ik daar een hekel aan. Er komt namelijk altijd wel weer wat aan kosten bij kijken. Deze keer waren dat nieuwe banden. Ja heel nuttig en nodig, maar altijd een rib uit je lijf. Gelukkig is de auto weer goedgekeurd en kunnen we hopelijk weer een jaar rustig rijden. T was een beetje moe en viel zomaar bij mama op schoot in slaap. Heel handig, want er kwam een grote zus thuis en ik moest heel nodig naar de wc, dus was een kort slaapje.

Zaterdag hebben we even een soort van geshopt. A had echt weer een nieuwe spijkerbroek nodig. Ze had er geen een meer die nog heel is. Het is soms net nog een kleuter, peuter, of in elk geval een die knieën verslijt bij het leven. Gelukkig zijn gaten bij je knieën wel hip tegenwoordig, maar een nette spijkerbroek moest er wel nog bij. En een paar slippers. Vorige week liep ze op te kleine en te versleten slippers. Zo dus nu loopt ze er weer netjes bij.Terugblik_1620

Zondag stonden A en T in bij elkaar passende outfits in de keuken. Ze gingen pepernoten bakken. Moet kunnen toch in mei ;)

Terugblik_1620
En dan zegt manlief zondag ineens, wat dacht je ervan om vanavond naar de Toppers te gaan. Ja dag, dat kan toch niet, was mijn eerste reactie. Maar via een van zijn zussen konden we last minute aan kaarten komen. Dus een date night volgde. De kinderen blij, ze mochten logeren bij oma en opa. Buren blij, ze mochten mee naar de Toppers en we hadden een topavond. Een echt kippenvelmoment als de hele arena juicht bij 15 miljoen mensen en ze brengen dan Verstappen in beeld. Voor de mensen die geen F1 kijken, een historisch moment. Een Nederlander wint voor het eerst een F1 race. Geweldig als je dan de Arena hoort!

En een optreden van de Dolly Dots is ook echt uniek! https://youtu.be/6GRxsJn5Nl0 En mijn absolute hoogtepunt: 2brothersonthe4flour. https://youtu.be/ac5lNRKkAzYJeugdsentiment!
Filmpjes zijn van snapchat met mijn telefoon en dus steeds net te kort, heb ik altijd met snapchat. En ja, dat mooie geschreeuw is ook van mij. Zal Idols niet winnen denk, haha.

Maandag dus lekker uitslapen, lang geleden was dat, echt uitslapen! De kinderen weer gehaald, van bij oma logeren wordt je moe, dus val je in slaap in de auto en wat gerommeld in huis. Iets met was, wasmachines enzo.

Dinsdag had ik een zenuwachtig meisje. De eerste boekbespreking stond op jet programma en ze had zo’n moeilijk boek gekozen. Achter de schermen bij het jeugdjournaal. Best pittig voor een meisje van 8. Maar het resultaat was prachtig. Ze kreeg een 8!

Woensdag, donderdag en vrijdag was ik deze week aan het werk op 2 verschillende scholen. 2 volledige dagen, verdeeld over 3 dagen omdat de woensdag en vrijdag natuurlijk korte dagen zijn.

En zo is de week dus wel voorbij gevlogen!
Hoe was jullie week?

Birgit
Door

Birgit

op 20 May 2016

Je hebt een druk weekje gehad. En de toppers, echt gaaf!!

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 20 May 2016

Wat zijn die gele slippers met die bloemetjes leuk zeg!

Reactie plaatsen