30 juni 2017 
3 min. leestijd

Terugblik #1726

Bereid je maar voor op een overdosis gezelligheid deze week! Er was kermis en we waren samen naar een hele gezellige bloggersborrel, dus foto’s teveel om te plaatsen eigenlijk in deze terugblik. Maar natuurlijk maken we een apart verslag van de bloggersborrel om je nog veel meer te kunnen laten zien. Het was in elk geval een hele gezellig en drukke week zo.

Vrijdag zaten we dus nog midden in de feestweek. Na dat gigantische onweer was het wel weer fijn koeler. Ik ontving mijn nieuwe tas. Binnenkort zal ik daar nog eens wat meer van laten zien, maar ik ben er heel blij mee.
’s Avonds gingen we dus over de kermis. Paw Patrol, Chase en Rebble waren er ook voor een meet en greet. Onze fan wilde wel even met ze op de foto natuurlijk. Zeker omdat we eerder die week ook al voor zijn zus naar Pikachu waren gegaan voor een foto.
T wilde nog wel graag in de draaimolen, maar gezien zijn gegein was het wel duidelijk dat die niet heel veel uitdaging meer bood. Hij zat meer omgedraaid en gek te doen, dan dat hij aan het sturen was. A heeft nog fanatiek geoefend op de salto. En aan het einde hebben we nog een lekkere hap suiker genomen. Zo fijn vlak voor ze naar bed gaan…..Terugblik 1726

Zaterdag waren we druk met uitslapen, ja het werd toch de hele week wat later op de kermis, en daarna tennis en een verjaardag van de buurman. Natuurlijk gingen we daarna nog even naar de kermis. Niet voor de kermis, maar voor het vuurwerk. Het was even zoeken waar we nu precies het beste konden staan om het vuurwerk te zien. We wisten ook niet precies waar het afgestoken zou worden. Uiteindelijk hadden we midden op de kermis het beste zicht. Heel bijzonder was het niet, maar de kinderen waren alleen al onder de indruk van de lichtjes op de kermis in combinatie met het vuurwerk.Terugblik 1726

Zondag was het eurodag en hebben we dus weer tijd op de kermis doorgebracht. Nog 1x even rommel meenemen naar huis. De kinderen noemen het overigens prijzen of speelgoed. Omdat het eurodag was, was het gezellig druk op de kermis. Na de nodige rondjes draaimolens, en spannendere activiteiten was het tijd om de kermis weer voor een jaar gedag te zeggen.

Maandag werd het tijd om ons nog steeds wel kersverse neefje te verwennen met een cadeau en even te zien hoe hard hij al is gegroeid. En natuurlijk even te kijken hoe de mama en papa het maken. Wat een lief en tevreden mannetje troffen we aan. T is er helemaal weg van. Zo klein. Maar als je het vraagt, dat valt het wel mee, want het is niet stoer je kleine neefje leuk te vinden blijkbaar.Terugblik 1726

Dinsdag stond ik nog een dagje bij A voor de klas, en het was net even een andere dag dan normaal doordat de school een uur later openging. “Staking”, maar daarna gaf ik natuurlijk gewoon les.
Woensdag  in de avond op weg naar Den Haag, voor een hele gezellige avond met 9 andere meiden. Allemaal blogger en mama, en woonachtig in dezelfde regio. Meer hierover binnenkort. Terugblik 1726Nog wel de fotocredits voor de foto rechtsonder, die is genomen door Barbara. En Merel maakte de foto van ons, maar dan wel met mijn camera ;)
Nou en over de donderdag vertel ik gewoon niets meer. De energie was op voor deze week. Een rustige en normale werkdag, foto’s? Nee die heb ik dan ook niet gemaakt.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen