01 juli 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1626

Hey zus,

Zo snel als de weken gaan, zo langzaam gaan ze ook. Die vakantie is ver weg nog hoor. De schoolvakantie bedoel ik dan. Pff dan ben ik wel even jaloers op de andere delen van het land, waar ze nu wel met vakantie mogen. Maar als zij dan weer beginnen, draaien wij ons dan nog maar even om. Maar toch die laatste loodjes zijn wel erg zwaar.

Jeetje toen ik jouw inleiding van vorige week las, schrok ik wel even. Nu weet ik wel dat er vaker dit soort gekke incidenten zijn geweest in onze dorpen in het verleden. Maar als je dochter er dan naast staat, dan is het wel even een tikje spannender.

Wij begonnen de week wel leuk. Het was namelijk nog feestweek. Dat betekende dat wij heerlijk wat rondjes over de kermis hebben gedaan. Vooral de zondag was leuk. Het was Eurodag, dus goed voor de portemonnee en druk en dus gezellig.Terugblik 1626

Natuurlijk moest er in het weekend ook nog getennist worden. Manlief speelde finale van een toernooi, helaas won hij net niet. En A speelde ook nog voor de worldtour. T kon op dat tennispark lekker spelen en klimmen.

Maandag weet je, T was bij jou, omdat ik een dagje werkte. Moe was hij niet hoor, na dat drukke weekend waar hij steeds te laat in bed lag. ’s Avonds gingen we even naar buiten. Hadden we nodig hoor, na weer zo’n dag regen.
Terugblik 1626
De rest van de week hebben we gebruikt om uit te rusten. A speelde woensdag wel met een vriendinnetje, en we deden de normale activiteiten, maar alles rustig aan en op tijd naar bed. We moeten echt bijkomen en zijn aan vakantie toe.

Donderdag werkte ik nog een middagje. Heel bijzonder, want ik had jouw dochter in de klas. Toen ik begon met invallen, leek ons dat ook best leuk, maar nu mocht het echt. Heel leuk om te doen, bijna jammer dat het maar een middag was.
En zo kwam er aan deze week ook al weer een einde. Yes nog maar 2 te gaan voor de vakantie. Zei ik al dat we aan het aftellen waren?

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen