21 oktober 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1642

Hallo herfstvakantie! Niet te geloven dat we al 2 jaar naar dit moment hebben toegeleefd en dat het nu al weer voorbij is. Waar ik het over heb? Het weekendje Efteling waar deze week mee begon.

Niet zomaar een weekendje Efteling gepland, maar ter ere van het 40 jarig huwelijk van onze ouders. Nee ze zijn nog niet 40 jaar getrouwd, maar dit was wel een geweldig weekend om het vast te vieren.
Met de hele familie in de Efteling verblijven was heerlijk. Wat een prachtig park blijft het ook. Zoveel te doen, dat je er makkelijk meerder dagen kan verblijven. En dan je nog niet vervelen. Of je nu groot of klein bent. Ja check de foto collage maar, want wat we allemaal gedaan hebben is niet echt te beschrijven in het weekoverzicht. Maar de lol straalt er vanaf.terugblik_1642
En die huisjes van Bosrijk, in 1 woord: Wauw! Ik zal er binnenkort een apart blog aan wijden.
terugblik_1642

Wat nog wel het vermelden waard was, het toeval! Hoe toevallig is het als je op een zondagmiddag, het was heel druk in de Efteling want het was prachtig weer, herkend wordt. Bij het verlaten van het park werd ik aangesproken door Rory. Hoe bizar dat je elkaar dan tegenkomt en ook nog herkent.

Maandag en dinsdag hebben we heerlijk vakantie gehouden. Lekker niets doen, beetje hangen en thuis spelen. A bij een vriendinnetje om een presentatie voor school voor te bereiden.
Woensdag moestuindag, maar de dag begon slecht. A besloot daarom maar nicht A te bellen met als gevolg dat ze bij jullie is verbleven de dag en tijdens het eten. In de middag kon ik met T nog wel even lekker naar de moestuin toe. Het weer was hier goed opgeknapt. terugblik_1642
En de week sloten we af met nog een heerlijke pyjamadag. Lekker hangen in huis met de verwarming aan en een pot thee erbij. Toettoetbaan weer opgezet en genieten maar van de herfst.

Hoe was jullie herfstvakantie?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 21 Oct 2016

Lekker rustig en gezellig! En wat een bijzondere manier om het 40 jarig huwelijk van je ouders te vieren. Gefeliciteerd nog!

Marijke
Door

Marijke

op 21 Oct 2016

Dank je wel!

Irma
Door

Irma

op 23 Oct 2016

Ziet er uit als een heerlijke vakantie! (Alvast?) gefeliciteerd met jullie ouders!

Marijke
Door

Marijke

op 23 Oct 2016

Dank je wel! En ja het was echt heerlijk!

Een bijzonder weekend – Mama's met thee
Door

Een bijzonder weekend – Mama's met thee

op 27 Oct 2016

[…] hadden wij een wel heel bijzonder weekend. Je hebt hier al een en ander over kunnen lezen in de Terugblik van die week, maar het was zo mooi, dat een apart blog over alleen dit weekend meer dan de moeite […]

Reactie plaatsen