17 juni 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1624

Hey zus,

Wat zijn wij moe zeg! Volgens mij wordt het tijd voor vakantie, maar dit jaar zijn we als laatste aan de beurt. Echt nog even doorbijten dus.

Dat doorbijten begon al op vrijdag.

Waar jullie donderdag al de medaille konden ophalen, mochten wij dat vrijdag pas. Wel eerst nog lopen natuurlijk. Was nog best pittig zo’n laatste dag en van de donderdag nog een dagje Drievliet in de benen. Maar we hebben het gehaald.

Zaterdag schreven beide kinderen een boodschap voor papa op. Kun je mooie prijzen mee winnen. Geen idee wat, en de kans dat we winnen is ook niet zo groot natuurlijk. Maar wel een leuk idee om de kinderen, met name A natuurlijk eens na te laten denken. Dat was nog best lastig met deze onvoorwaardelijke liefde. T wilde vooral ook graag zelf schrijven.Terugblik 1624

Zondag was een beetje een hangdag. ’s Middags nog wel wat finales gekeken van het toernooi in Abbenes. Maar verder rustig aan gedaan. Immers we zijn moe, dus dan moet je niet te veel doen.

Maandag moesten we immers weer vroeg, nou ja, normale tijd op. Ook P kwam om de tegels in de keuken te zetten en ’s middags stond een uitje Heimanshof met groep 5 op het programma. Slakken zoeken, schermbloemen en graansoorten bekijken en natuurlijk het blote voetenpad lopen.

Dinsdag en woensdag ging T voor de laatste keer bij oma en opa spelen. Daarna gaan zij op vakantie. Ik kon twee dagen daar in de buurt werken. Niet alleen voor onze kinderen geldt dat de vakantie wel mag beginnen. Toch echt de nadelen van zo’n heel lang schooljaar.
A had een feestje van een vriendinnetje. Ze gingen koekjes bakken en met marsepein boetseren. Natuurlijk werd er een drol gemaakt. Die mocht haar broertje wel hebben. Echt niet dat hij die marsepeine drol ging opeten hoor. Poep bah!Terugblik 1624

Donderdag was het dus gewoon schoonmaakdag. Tegels afnemen, restjes kit verwijderen. Geloof me, ik ben de hele ochtend in de keuken bezig geweest. En er moest ook gestoft, gezogen en natuurlijk gewassen worden. Normaal allemaal niet zoveel werk, maar door die keuken was het toch echt even flink aanpoten. En dat is ook niet echt ontspannend.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen