Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
01/27/2017
2 min
3

Terugblik #1704

01/27/2017
2 min
3

Oh wat ben ik blij dat het deze week mijn beurt weer is voor de terugblik. Wij hadden een superfeestelijke week, heel veel verjaardagen en andere gezellig dingen. Oké het einde van de week is wat minder, maar alsnog erg leuk om op deze week terug te blikken.

Vrijdag startten we hier met een lesje natuur. “Mama, waar is het andere stuk van de maan gebleven?”. Dus heb ik T uitgelegd dat de zon nu maar op 1 kant van de maan schijnt. En dat wij alleen de lichte kant kunnen zien. Voor hem was dat nu voldoende uitleg.

Thuis moest ik van hem om de 5 minuten kijken of PostNL al had bijgewerkt hoe laat de bezorger zou komen. Hij verwachtte een belangrijk pakket. Gelukkig kwam het pakketje om 13:00 uur al.
terugblik_1704_vrijdag
Zaterdag was het druk! Boodschappen, bieb en de nieuwe oppas kwam kennismaken. Met een beetje passen, meten en vliegwerk, kregen we het voor elkaar om ook nog te gaan schaatsen. En ja echte jongens rocken roze schaatsen.
terugblik_1704_zaterdag
Even bijgekomen en we gingen door naar jullie. Want natuurlijk vierden we de verjaardag van jouw A mee. En dat het vlak voor we weggingen einde van de dag was voor T mag duidelijk zijn. Hij was echt zo moe!

Zondag konden we nog beter schaatsen, het ijs was beter, we hadden meer tijd en van een klasgenoot van A kregen we “echte” schaatsen voor T. Haar jongens waren daar inmiddels uitgegroeid.terugblik_1704_zondag

Het leverde in elk geval mooie winterse plaatjes op en een filmpje.

Maandag feestten T en ik nog even door. Onze tante L was jarig en T en ik gingen koffie thee drinken en zelf gebakken slagroomtaart eten! En natuurlijk even bijkletsen.
Dinsdag stond er een lunch op het programma met mijn 2 lieve vriendinnetjes. De kinderen en hond waren ook mee. En 2 uur was gewoon te kort om bij te kletsen.
Woensdag natuurlijk naar S, want ook die was jarig deze week. Kon even snel voor Spaans en na het ophalen van de laarzen bij de schoenmaker. De winter duurt nog lang dus fijn dat er nieuwe hakken onder zitten en de binnenzool weer goed is.
terugblik_1704_week
Donderdag was dan maar saai eigenlijk. Eingenlijk zou ik in de avond een EHBO herhalingsles met Lotusslachtoffers hebben. Wat altijd erg leuk is, maar ik stond niet goed op. Na de boodschappen en het ophalen van Bumba die in de supermarkt gelogeerd heeft, was het wel klaar met vandaag. Ze noemen het ook wel ziek. Dus met een paracetemol naar bed in plaats van naar de EHBO. Jammer dat een leuke week zo eindigt.

En hoe was jullie week?

Reacties
Categorieën