Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
02/24/2017
2 min
0

Terugblik #1708

02/24/2017
2 min
0

Alaaf! Fijne carnaval allemaal in het zuiden van het land. Wij hebben er net een weekje vakantie opzitten en nu zijn jullie aan de beurt. Nou ja dit is de laatste dag. En dan mogen wij maandag weer naar school. Maar dat kan niet zonder even samen terug te blikken op onze week vakantie.

Wij hadden geluk, we mochten direct deze week op vrijdag al starten met vakantie. De juffen en meesters hadden studiedag. En wij een dag eerder vrij. Stiekem hoopten we dat de stratenmakers onder het toeziend oog van de kinderen nog wat harder zouden werken. Dan konden ze direct doorgaan en hadden wij weer een mooie straat voor ons huis. ’s Avonds viel het ons op dat het lekker licht was geweest. En dat de uiltjes voldoende waren opgeladen om weer licht te geven. Voor de eerste keer dit jaar. Heerlijk, dat betekent dat het voorjaar onderweg is.terugblik_1708

Het weekend stond verder in het teken van de verjaardag van T. Met een mooie taart die we maakten, natuurlijk met Paw Patrol. Zijn nieuwe outfit van Paw Patrol en natuurlijk de visite met de verdere mooie cadeaus.
Hij is weer flink verwend, kan ik wel zeggen.

Maandag was het een regenachtige dag, de kinderen speelden heerlijk met de nieuwe lego. En op straat hebben ze de laatste stenen ook verwijderd voor de deur. Maar van nieuwe bestrating geen spoor. Het zou dinsdag dicht moeten zijn. Ehh nou dinsdag waren ze nog geen stap verder. Wel hebben we een extra huis gekregen in de straat. De stenen en de enorme zandbak, zorgen nog wel voor uren speelplezier. Oké dat en het mooie weer van vandaag zijn ook wat waard.
En vandaag kreeg T zijn cadeau van ons. We konden zijn fiets ophalen bij de fietsenmaker. Meteen wilde hij wel fietsen, maar hij had het nog wel enigszins onderschat. Je stuur rechthouden, trappen en nog ver vooruit kijken, want anders val je ook met zijwielen om is nog best lastig. Maar hij kan binnenkort goed oefenen op een vers bestrate straat, ja toch?terugblik_1708

En dan is hij echt jarig. Hij wilde graag eiermuffins bij de lunch. U vraagt, wij draaien ;).
In de middag kwam de post ook nog een leuk pakketje voor hem brengen. Van Cupkes. Je weet wel, waar hij testpanel lid is. Een hele leuke beker, die zoals T zelf zegt op Ig stories, eerst even in de afwasmachine moet. Sorry als je het gemist hebt.
Daarna is het Pizzatijd! Nee geen pasta, zijn lievelingseten. Maar pizza. Als motivatie geeft hij aan, dat A dat ook zo lekker vindt. Ahhh lieverd. Maar de pizza was heerlijk!

En dan is het al weer donderdag, ondanks het toch wat mindere weer is de week voorbij gevlogen. Maar niet voor we de kinderen even hebben laten uitrazen. Hoewel ik absoluut voor verveling ben, worden ze creatief van, mogen ze zich ook wel eens uitleven in een krijspaleis. En wij hebben hier in het dorp in de vakanties een hele fijne. Terugblik_1708Met allemaal van die luchtkussens. Dus daar brachten we deze stormachtige middag door.

En hoe was jullie week?

Reacties
Categorieën