04 september 2015 
2 min. leestijd

Terugblik week #36

Zo even oppoetsen! Weken geleden, het voelt echter als veel langer, maar eigenlijk ook weer als veel korter, verscheen de laatste terugblik toen bij ons in het Noorden van het land de vakantie begon. Ik beloofde al dat de terugblik zou terugkomen na de vakantie en daarom gaf ik vorige week al een terugblik op de vakantie. En je hebt het vast al gelezen er verandert het een en ander. De hele site gaat in de make over. Een nieuw logo en een nieuwe lay out zijn al in de maak. Maar er komt ook iemand bij. Vanaf 1 september blog ik hier niet meer alleen, maar doet Hanneke ook mee! De terugblik gaan we dan ook samen invullen. Zo houden we elkaar op de hoogte van wat er gebeurt in ons leven, maar ook jullie onze lieve leuke en gezellige lezers.

Hallo

Hey zus,
Dat is gek, een digitale brief van mij. We schreven eigenlijk nooit brieven naar elkaar, want samen slapen op 1 kamer betekende natuurlijk gewoon kletsen. En brieven schrijven is toch ook wat ouderwets, omdat we natuurlijk ook de hele week naar elkaar appen via Facebook. Heb ik je dan nog wel wat te vertellen in een terugblik?
Ja natuurlijk wel, waar we in de app vooral kleine dingen delen, geef ik je zo, en niet alleen jou natuurlijk, toch even een bredere kijk in ons leven. Als ik je in de app ook met al die momenten moet storen, komen we denk ik niet meer aan schoonmaken enzo toe.

Onze week in woord en beeld

Hebben jullie ook zo genoten van het weer eind vorige week. Samen met T was ik in de moestuin en omdat ik netter dan gemiddeld schrijf, mag ik vaak het bord even bijwerken. Deze week kreeg ik dus hulp. “Wauw” aldus T. Maar het was ook heerlijk weer om de wortels schoon te maken volgens meneer. Verder genoten we het weekend van een lange avond buiten, en trokken we de waterleidingduinen in, waar ik al lopend de mooiste plaatjes schoot van de naderende herfst.Terugblik_36_weekend

Hoe jammer dan dat het maandag zo slecht weer was. En we waren nog wel vrij, omdat school de eerste studiedag had gepland. A probeerde T nog wel mee te laten doen met een spelletje slangen en ladders. Hij snapte er werkelijk niets van, maar hij wist toch te winnen. Nou zijn pionnetje dan, want zelf was hij al afgehaakt en weer met zijn eigen dingen gaan spelen.

Je kan weer trots zijn op je nichtje hoor. Ze mocht dinsdag dan eindelijk haar langgewenste gaatjes laten schieten. En ze gaf geen kik en zei heeel stoer dat het voelt alsof je een nietje in je oor krijgt. Wanneer probeerde jij dat voor het laatst?

Tegenwoordig staan wij, T en ik, niet meer elke dag op het schoolplein. A komt vaak zelf naar huis. In elk geval tussen de middag en als we zeker weten dat ze geen speelafspraakje maakt. Vandaag stonden we er wel weer. Gezellig te wachten. Nou T vond het maar lang duren, wanneer komt zijn zus nou uit school. En gelukkig stonden we er niet voor niets. Ze ging mee naar huis en er kwam een vriendinnetje mee.Terugblik_36_week

Zo en donderdag was het echt herfst hoor. Nadat we A in de regen naar school hebben gebracht, de noodzakelijke boodschappen binnen hebben, op ons gemak door de plassen naar huis. T schuifelde eerst voorzichtig over de stoeprand. En daarna lekker springen in de plassen. De peutergym voor vandaag ook weer gedaan. Herinner me er volgende keer alleen even aan dat ik zijn laarsjes dan aantrek!Terugblik_36_plassen

En hoe was jullie week?

Huisvlijt
Door

Huisvlijt

op 04 Sep 2015

Ik vind de nieuwe layout erg mooi! Mijn week was wel prettig. Alles wordt weer steeds normaler nu!

koperdeleur
Door

koperdeleur

op 04 Sep 2015

Haha, laarsjes waren hier nooit een garantie voor droge voetjes. Maar in elk geval blijven dan wel de schoentjes droog!

Bibiane
Door

Bibiane

op 04 Sep 2015

Ooh wat lijkt dat heerlijk, nog eens in de plassen spelen.... Mijn week was vrij rustig, maar ook een beetje triest. Laatste week voor ik weer ga werken... (spannend!)

Marijke
Door

Marijke

op 04 Sep 2015

O spannend weer aan het werk! Succes!

Reactie plaatsen