26 februari 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1608

Hey zus,

Het is goed dat bij ons vandaag de vakantie eindelijk begint. Volgens mij zijn we er echt heel er aan toe. Mag wel na zo’n week als deze hè! Verjaardag, nieuwe bedden, werken en ook nog een finale. Ja je leest het goed, een zeer drukke week.

Vrijdag begonnen T en ik met het bakken van de taart voor zijn verjaardag. Hij vond het prachtig om zelf zijn taart te bakken. Natuurlijk hadden we ook de vaste activiteiten, moestuin en tennis op het programma staan. ’s Avonds begon het weekend met feest eten. De eerste P, die van patat.Terugblik 1608

Zaterdag hadden we eerst de grote beddenwissel. Beide kinderen een nieuw bed. Heel trots zijn ze. Daarna kwam jij natuurlijk helpen met het afmaken van de taart. T helemaal blij met zijn mooie blauwe beer taart. Precies geworden zoals hij voor ogen had volgens mij. En trots omdat hij heeft geholpen natuurlijk. ’s Avonds de tweede P. Pannenkoeken staan op het menu.

Zondag vierden we dan de verjaardag van T. Hij is super verwend en voelde zich echt jarig. Wij sloten de dag af met de derde P, pizza!Verjaardagsfeest

Taart van blauwe beer

Maandag was T echt jarig, maar we deden er niet veel aan. Ik heb een dag gewerkt op school bij A. Super leuk om daar een dag voor de klas te mogen staan. Maar omdat T nu echt 3 is, aten we ’s avonds de vierde en laatste keer iets met een P. Speciaal voor T pasta!

Dinsdag mocht ik eerst even naar de tandarts, stukje afgebroken glazuur laten vervangen door een nepstukje. Tandarts weer een paar euro rijker. A en vriendin M oefenden nog 1x voor de finale van Palet got talent van morgen.

Woensdag dus de finale, spannend! Maar de dames deden het heel goed. https://youtu.be/aK4d0pmTqoM

Net als de andere finalisten overigens. Helaas werden ze geen 1 of 2. Maar met een zak snoep als prijs waren ze echt al heel blij. En de mama’s natuurlijk heel erg trots. Kijk voor de filmpjes even hier op mijn persoonlijke YouTube kanaal
Terugblik 1608

Deze week sluiten we lekker winters af. Nog even naar school in de sneeuwbuien. T en ik bleven, mede door de slechte nacht met buikpijn en de sneeuw lekker binnen. En dan kan hier de week vakantie eindelijk beginnen.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen