29 januari 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1604

Hey,

Ik zou toch zweren dat het deze week jouw beurt was voor een terugblik, maar een klein onderzoekje leerde mij dat jij toch echt vorige week de terugblik hebt geschreven. Ergens gaan de weken mij te snel voorbij zeg… Hoewel ik soms de dagen ook wel vooruit kan kijken naar het voorjaar. Brr die Nederlandse winters zijn maar niets, te wisselvallig.

Vrijdag was het koud. En het was weer eens zo’n dag. Liep allemaal anders dan gepland. Blijft mijn handschoen gewoon tussen de deur zitten, pfff. Gelukkig in de middag weer eens naar de moestuin geweest. Toch even lekker naar buiten. Eigenlijk alleen voor een kop thee, maar T wilde wel werken hoor. Dat hoort erbij.

Zaterdag werd onze tante 65. Jammer dat je er niet bij was. De kinderen speelden heel lief samen met een achterneefje van de andere kant van de familie van onze tante. Ingewikkeld uitleggen eigenlijk zo, maar goed, het jongetje was blij dat A hielp zodat hij met T kon spelen. Oh en je hebt het Marokkaanse buffet echt gemist. Wat was dat heerlijk! Je nichtje deed druivensap in een echt wijnglas en deed heel stoer tegen iedereen dat er echte wijn inzat. En we liepen terug door de tuin, heel spannend, want die was leuk verlicht met kaarsjes.Terugblik 1604

Maandag liep ik weer eens naar school om een gymtas op te halen. Het bijbehorende kind, ging uit spelen. T en ik vonden het deze keer met dit weer niet zo erg. Jammer dat het maar 1 dag zo lekker was. ’s Avonds aten we een gerecht met chips. Mexicaanse boerenkool. T kreeg alvast het laatste restje uit de chips zak. Alleen die hield hij ondersteboven. Dus papa vond dat T zelf mocht stofzuigen. Nou dat vindt hij wel leuk hoor. Mama wil het altijd eerst zelf doen, dus een blij mannetje!

Ik verbrandde ook mijn handen deze week steeds aan theezakjes die niet heel blijven. Fijn zo’n kapot zakje uit het hete water vissen. Een foutje in de productie bij Pickwick waarschijnlijk. Maar de thee smaakte prima hoor!

Oh en ik geniet altijd zo van het welterusten momentje voor T naar bed gaat. Door het hekje bij de trap kusjes geven. Het blijft echt een fijn moment in het bedritueel.Terugblik 1604

En vooruit, dan nog even het favoriete boek van T op dit moment. Sinterwoezel en Pietje Pip. Minimaal 3x op een dag wil hij deze horen. Goed doen we. Komen we tijdens deze nationale voorleesdagen wel aan onze leesuren.

Hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 29 Jan 2016

Redelijk rustig gelukkig!

Marijke
Door

Marijke

op 29 Jan 2016

Dat is ook fijn een rustige week!

2x röntgen foto’s op 1 dag – Mama's met thee
Door

2x röntgen foto’s op 1 dag – Mama's met thee

op 04 Feb 2016

[…] de terugblik las je niet dat in Huize M het halfjaarlijkse tandarts bezoek weer was geweest. Ik was namelijk […]

Reactie plaatsen