11 maart 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1610

Hey zus,

Ik ben blij dat deze week weer voorbij is. De griep mag de eerste 5 jaar weer wegblijven hoor, ik ben er klaar mee. En dan heeft de helft hier in huis maar dit virus gehad. Pff.

Het begon donderdagnacht al. T werd wakker midden in de nacht en ik zag al een gek rood hoofd toen ik het licht aan deed om zijn beer te zoeken. De volgende ochtend werd duidelijk waarom. Een koortsig kind. Toch maar naar de bioscoop geweest, de Sloddervos gezocht. A was namelijk met een vriendinnetje naar de manege. Dus beiden iets leuks te doen.

Vrijdag lag hij dus ook lekker in ons bed met IPad. En hij viel ook heerlijk in slaap. Daar wordt je beter van!Terugblik 1610

Zaterdag moesten we wel naar de bieb, en als je ziek bent kun je prima boeken lezen die voor je zus zijn. Maar de verjaardag van neef K hebben we toch geskipt.

A mocht zondag weer lekker tennissen voor de Worldtour. En omdat papa een marathon training had moest T mee. Arme jongen. Meer hebben we dus ook niet gedaan, hij was nog steeds zo beroerd.

Weer in het schoolritme komen was niet zo moeilijk maandag. De school is helemaal versierd met prachtige voorjaarsbloemen. De projectweek is gestart met als thema Lente. Ik word spontaan vrolijk van al die narcissen!Terugblik 1610

Dinsdag leek het wel weer beter te gaan met T. Hij sliep vanaf dinsdagnacht in elk geval weer door tot bijna half 8. Heerlijk hoefde ik er ook niet steeds uit, of zo’n warm lijfje erbij te hebben in mijn bed. En bij het ontbijt kreeg ik ook echt een grote mond. Tijdens de griep is hij denk ook wat gegroeid….zo brutaal was hij nog nooit. Maar halverwege de dag is hij toch ingestort en lag hij wederom in mijn bed te slapen.

Woensdagmiddag hebben we goed besteed door aan de knutsel te gaan voor Pasen. 2 seconden was ik trots op het tekenen van de kip. T herkende een kip, maar 2 seconden later zei hij dus, maar het kan ook een boot zijn. Tot zover mijn tekenkunsten… Maar de knutsel wordt vast leuk. Het resultaat is nog niet te zien, we werken er nog hard aan, maar zal het zeker delen als het af is.

Hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 11 Mar 2016

Wat een ontzettend leuk zitje is dat, zo met die stoeltjes en narcissen!

Marijke
Door

Marijke

op 11 Mar 2016

Ja he, wil ik ook in mijn tuin ?

Reactie plaatsen