25 maart 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1612

Hey zus, mag ik even overslaan deze week? Pff genoeg gebeurt hoor, maar man wat ben ik moe. En dan niet omdat we zoveel leuke dingen gedaan hebben. Weet je nog, 2 weken geleden, toen vertelde ik ook over mijn week, en over de griep. Yes, deze week weer…..

Vrijdag was A voor de tweede dag thuis. Gelukkig stonden er niet net als donderdag leuke dingen op het programma op school. Ze had het uitje naar de boerderij en de optocht met versierde fietsen al moeten missen. Maar ze kon ook niet tennissen vanmiddag.
Ik heb me wel een dagje vermaakt met de top 500 van de 90’s van Qmusic. Ik had toen een behoorlijk foute muzieksmaak. En nog erger ik kon alles mee zingen, nog steeds. Gelukkig leerde ik op snapchat en Instagram dat ik niet de enige was.

Zaterdag werd ik heel blij van mijn zwager. Mijn geliefde wasmachine, ja dat oudje, was er mee gestopt. Alleen om de stomste reden die je je kan bedenken. Hij bleef niet aan. Het knopje deed het even niet zo goed. Maar mijn zwager wist het te repareren. Dus ik kon weer wassen! En hoefde niet te wachten op een nieuwe machine of een onderdeel. Zo fijn is dat dan toch!

Zondag ging het met A wel wat beter. Dus zijn we even naar de duinen gegaan, even lekker eruit. Maar het was koud. T kroop daarna in bed, hij was moe. Maar kwam er met koorts weer uit. We hadden nog wel de verjaardag van neef K in te halen, die hadden we al twee keer verplaatst i.v.m. ziekten aan beide kanten. Maar om om half 5 nog weer af te bellen met een zieke, leek ons niet zo handig. Dus met 2 zieken erheen. Ze hebben toch nog wel heerlijk gespeeld. En wij heerlijk gegeten. En neef K was blij met zijn cadeau. Nou daar doe je het toch voor.Terugblik 1612

Maandag dus met 2 zieke kinderen thuis. Een waardeloze dag dus. Voor A had ik wel wat werk opgehaald op school. Die wil niet achterlopen. En dan heeft ze ook wat te doen. Maar ze kon zich er nog niet goed op concentreren.

Dinsdag nog steeds 2 kinderen thuis. Voorzichtig wel A verteld wat er allemaal in Brussel is gebeurd. Anders had ze het op school meegekregen en sowieso in het jeugdjournaal. Maar wel zo, dat T het allemaal niet meekrijgt. Met zijn net 3 jaar vond ik dat niet nodig. Hij snapt er nog helemaal niets van. Tussen de foto’s een handig plaatje dat ik op internet zag, waarin je kan zien wat een kind (gemiddeld) gezien ervan snapt en meekrijgt.

Donderdag ging A dan weer naar school. Paasontbijt en spelletjes doen in de middag. Kort weekje zo. En dat zie ik direct terug in het aantal foto’s. Maar dat maakt niet uit. Nu hopen dat die griep hier echt wegblijft. Ik wil hem niet.

Hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 25 Mar 2016

Hopelijk krijg je de griep inderdaad niet!

Marijke
Door

Marijke

op 25 Mar 2016

Duim je met me mee?

Reactie plaatsen