08 april 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1614

Hey zus, wat een heerlijke week hadden wij weer. Vooral het weekend! Eindelijk voorjaar. Het liefst had ik een bestelling voor dit weer tot ergens medio oktober afgegeven. Maar daar hebben we geen invloed op. Wel op wat we hebben gedaan natuurlijk.

Vrijdag stond ik nog een dagje voor groep 6. Op de school van A. T was bij oma en ik kreeg toen de school net uit was zo’n lieve foto toegestuurd. Hij was in slaap gevallen op de bank. Hij is nog steeds moe na die griep. Hij kan gewoon niet meer zonder middagslaapje, maar zeker bij oma wil je daar niet aan toegeven en val je gewoon met de IPad in slaap.
’s Avonds maakten wij na het eten voor het eerst dit jaar weer een avondwandeling. Even genieten van het prachtige weer. Eindelijk! Wat is het toch fijn om ’s avonds zo het park in te kunnen lopen.

Zaterdag gingen we fietsen. Lekker naar de bollenvelden. Tussen de gele narcissen maakten ik de leukste foto’s van A en T. Voor zover T wilde meewerken dan. Maar hun kleding contrasteerde zo mooi met het geel van de narcissen dat de foto’s toch wel heel mooi geworden zijn.
T had het wel koud vond hij. Dus capuchon op en handjes warmen onder de jas van papa.

Zondag speelde A eerst even een paar wedstrijdjes voor de worldtour. En daarna was het klustijd. Mooi weer, dus R nam de voortuin onder handen met de hoge drukspuit en ik verwijderde heel veel onkruid in de achtertuin. Hard werken, maar beiden met een fantastisch resultaat.Terugblik_1614

Helaas bleef het warme weer niet hangen. En moesten we de dagen erna met wat minder weer doen, maar we konden nog steeds fijn naar buiten. Lang leve het voorjaar! Dus er werd weer gefietst!

En zijn we deze week lekker naar de kinderboerderij geweest. De jonge geitjes alleen achter het hek bewondert, want T vindt ze heel eng die geiten!
En natuurlijk hebben we woensdag netjes gestemd. Ik heb stemrecht dus ik ga, maar wat een keuze zeg zo’n referendum. Ik ben wel blij dat de opkomst boven de 30% lag. Ben ik in elk geval niet voor niets geweest. Bij een lagere opkomst zou dat toch zo gevoeld hebben denk ik.Terugblik_1614

En kijk eens naar je kleine trotse neef! Hij is dan eindelijk begonnen met zindelijk worden. Overigens niet op eigen initiatief, maar op dat van ons. Maar hij plast op de wc! Ik denk toch wel het hoogtepunt van deze week!

En hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 08 Apr 2016

Wat zijn de bollenvelden toch prachtig! Die kleuren vind ik echt schitterend.

Marijke
Door

Marijke

op 08 Apr 2016

Ja he! Wij proberen ook elk jaar wel een keer naar de bollenvelden te gaan

Reactie plaatsen