12 februari 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1606

Hey zus,
Grappig dat jij je naar aanleiding van deze brieven aan elkaar realiseert dat jullie weekenden wel heel vol zijn. Toen ik ooit begon met het maken van weekoverzichten realiseerde ik me ook dat wij wel veel dingen deden. En dat terwijl sommige weken zo normaal lijken. En dat je denkt dat we niets gedaan hebben in zo’n week. Door het op te schrijven besefte ik me dat de weken helemaal niet zo leeg zijn, en dat ik er bij stil moet staan, voor ik alle leuke dingen weer vergeten ben. En dan nu weer terug naar deze week

Gek genoeg begin ik dat dit overzicht met de drukte en het besef dat we elke week veel hebben om bij stil te staan en ben ik dat deze week toch af en toe vergeten. Mijn foto’s van deze week zijn zo’n beetje op 1 hand te tellen. En als ik terugdenk wat we gedaan hebben, is dat eigenlijk ook niet zo heel veel… Mag ook wel een keer, een rustigere week tussendoor.
De nachten zijn deze week echt om te huilen. T is elke nacht aan het spoken. Ondertussen merken we overdag dat hij snel groeit. Niet in letterlijke zin, maar wel in ontwikkeling. En zijn gedrag, aan mama plakken, dwars, driftbuien, en drammen. Heerlijk zo’n peuter hè!
En moe zijn overdag. Zaterdag viel hij op de bank in slaap, lekker tegen mama aan. En toen ik opstond bleef hij heerlijk liggen.
Terugblik 1606
De rest van het weekend was ook rustig. Zondag probeerde ik een nieuw winters recept uit. Ik pikte het van internet, want zelf had ik boerenkoolsalade nooit kunnen bedenken. Maar lekker! En boerenkoolstamppot vind ik dus echt niet lekker.

Omdat het buiten zo lekker koud was, speelden we de rest van de week lekker veel binnen. Domino en memory waren de favoriete spelletjes van het moment.
Donderdag gingen T en ik op kraamvisite. Samen hadden we de cadeaus uitgezocht. Zijn smaak is toch nog wel anders dan de smaak van mama, ook al zijn beide shirtjes leuk. Zie jij welke T had uitgekozen? Omdat ik geen leuke broekjes erbij kon vinden, besloten we beide shirtjes mee te nemen. De kleine man zal ze hopelijk met veel plezier kunnen dragen van de zomer.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen