10 maart 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1710

Er is altijd een moment in de week dat ik al aan de terugblik begin. Ik denk namelijk elke week opnieuw dat ik niets te vertellen heb over de afgelopen week, en dan scroll ik door mijn foto’s en dan besef ik me, dat we toch helemaal niet hebben stil gezeten, en het eigenlijk best druk hebben gehad. Dus neem ik je weer mee in onze week.

Vrijdag begon met 2 kinderen op school. Dat is nog even wennen, aangezien T pas net gestart is. Lekker rustig aan voor mama. Een beetje in huis gewerkt en gewerkt. ’s Middags met T even op kantoor bij papa gaan kijken. Lekker rustig aan. Hij heeft echt rust nodig en aangezien we een druk weekend voor de boeg hebben, is dat wel nodig. Na de tennis van A, vertrokken we naar Eetze om een hapje te eten met de zussen van R en aanhang. Heel gezellig. Alleen T was op aan het einde. Hij wilde nu echt wel naar huis….

Zaterdag de dag rustig begonnen, gewoon de boodschappen, de bibliotheek en een cadeautje kopen voor de jarige. En als we bij de mediamarkt zijn, dan willen ze altijd wel even een spelletje spelen. Racen en de VRbril, kunnen we echt niet overslaan. Terugblik_1710

’s Middag dus naar ons jarige neefje K. Hij werd ook al weer 2. Poeh het leek toch wel gisteren dat we die mooie trein voor hem maakte als kraamcadeau. Het was een gezellige middag. Samen hebben wij ons ook erg vermaakt met het kijken naar onze eigen en andersmans kinderen.

Zondag hadden we niet heel veel plannen, maar uiteindelijk zijn we naar de Ikea vertrokken. Inspiratie opdoen voor een nieuwe bank. En gelijk gekeken voor een bed voor A. En daar hebben we een hele leuke voor gezien. Nu nog even sparen. De komende weken nog wat meer woonwinkels binnen om meer inspiratie op te doen. We hebben gelukkig wel een zelfde smaak wat betreft meubels. Dat scheelt.Terugblik_1710

Maandag kreeg ik in de supermarkt een leuke verrassing. Als je de derde in de rij bent, krijg je altijd een kanskaart op €100,- aan boodschappen. Iedere maand wordt er een gelukkige winnaar getrokken. En ik checkte vandaag dus het nummer even. Bingo! Mijn nummer hing daar. Dat is even een leuke meevaller! En ik hoefde lekker niet te koken. We aten bij mama. Pa keek samen met R naar het jaarlijks terugkerende fenomeen belastingaangifte. Dus dat konden we prima combineren met een cadeau dat T nog voor mama had. De kinderen hadden overigens de grootste lol met het kapot trappen van verpakkingsmateriaal. Leuk hoor die luchtkussens.

Woensdag en donderdag was ik ingepland om de zieke juf van T te vervangen. Wel gek, zo kort op school en dan is je eigen mama juf….
Al met al is de week zo dus weer voorbij gevlogen!

Hoe was jullie week?

Marguerita
Door

Marguerita

op 10 Mar 2017

Zo, dat zijn fijne meevallers! 100 euro boodschappen kan iedereen wel gebruiken, lekker!

Marijke
Door

Marijke

op 10 Mar 2017

Ja die is altijd welkom!

Reactie plaatsen