07 oktober 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1640

Wauw deze week startte heerlijk zeg. Eerst een ochtendje gewerkt op een leuke school, de middag lekker thuis aan het werk en we sloten af met een BBQ met familie. Dat dat nog kan op 30 september kan ik alleen maar fantastisch vinden.

Het weekend was lekker rustig. De wintertennis voor R begon weer en dus is hij zaterdagmiddag weer op de tennisbaan. Wij zijn dan vaak lekker thuis en de kinderen kunnen lekker spelen. Dit weekend stond er een huttenbouw op het programma.terugblik_1640

Maandag startte op school de Kinderboekenweek. Het team van onze school maakt daar altijd leuk werk van. Check het filmpje maar eens. Dus voor iedereen die nog een leuke school zoekt, echt niet alleen op dit vlak een aanrader!

’s Avonds gingen we nog lekker wandelen, want het was zo mooi weer. En nu nog ligt na het eten voor T naar bed moet.
Ooit kocht ik trouwens voor A en mij matching Converse All Stars in het grijs. Zij had ze bijna niet gedragen en ik ben inmiddels aan een nieuw paar begonnen. Maar ik had ze bewaard voor T. Wie weet. En nu past hij ze eindelijk. Niet helemaal het juiste seizoen, maar toch leuk om dan even een dagje matching shoes te hebben.
terugblik_1640
Woensdag genoten we van het mooie weer in de moestuin, het is alleen wel even omschakelen, want het mag dan mooi zonnig zijn. De temperatuur is flink gedaald. Liep ik nog op mijn oude gympen, brr toch de laarzen maar weer uit de kast halen voor volgende week. En T een dikkere jas aan. Verder was het genieten van alles wat er nog groeit, mede dankzij het mooie zonnige warme weer voor de tijd van het jaar natuurlijk.
En zo eindigde de week dus koud, donderdagochtend was de verwarming voor het eerst weer uit zichzelf aangesprongen. Beetje jammer, en we vertrokken ook met warmere jassen naar school. Het begint nu toch echt door te dringen dat de herfst in volle gang is.

Zo hadden we dus eigenlijk een heerlijke rustige week met weinig activiteiten. Ach dat mag ook best eens.

Hoe was jullie week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 07 Oct 2016

Hier was het na lange tijd ook wat rustiger.

Marijke
Door

Marijke

op 07 Oct 2016

Heerlijk he af en toe!

Reactie plaatsen