07 april 2017 
3 min. leestijd

Terugblik #1714

Ha zus,

Daar zijn we weer! Hoe is het met jouw douche afgelopen? Is hij al waterdicht.
Vrijdag toen we bij jullie waren nog niet in elk geval. Hopelijk kunnen jullie snel weer lekker in je eigen douche douchen. Wij hadden deze week de waterpokken! Groot feest, maar het was eigenlijk niet handig, we hadden namelijk ook weer een hele drukke week. Bestaan er eigenlijk ook wel rustige weken? Of doen we dit nu vooral zelf?

Nou goed, de vrijdag dus eerst. T had maar een halve dag school en ’s middags waren we even langs de moestuin gegaan. Gezien dat de tunnels (kassen) zo ontzettend goed opgeknapt waren. Helaas waren er vandalen die de nacht van vrijdag op zaterdag dat ook vonden en de boel dus helemaal vernielden…..
Jouw man was jarig, dus wij kwamen gezellig even langs. Daarvoor waren we nog even op het strand geweest. Het regende, maar het was alsnog erg lekker, al was het maar om even te ontsnappen aan de pollen. De enige plaats in Nederland, waar je er enigszins geen last van hebt.
T helemaal blij, want hij mocht wel lekker laat naar bed nu. Maar van uitslapen kwam natuurlijk niets de volgende dag.Terugblik_1714
Er stond al een paar weken in de agenda dat we iets leuks gingen doen. Maar wat? A was bang dat het een 1 april grap was. Uiteindelijk geloofde ze het wel, toen we in de Linneaushof stonden. Voor Mamaliefde mochten we hier heen. Een heerlijke dag, ondanks dat het weer niet zo fantastisch was. Het verslag kun je hier lezen.
Op de terugweg besloten we nog even een bakkie bij papa en mama te doen. Bleven we direct maar eten, ja soms loopt het even zo. En de kinderen hebben nog even lekker met die van jou gespeeld.
Zondag bleef ik lekker in bed met T. Die moest wel even bijkomen van 2 avonden laat naar bed. A ging ondertussen voor het eerst weer buiten tennissen. Er was een gezellig toernooi georganiseerd op de club. Daarna moesten we echt nog even naar het strand. Maar verder wel op tijd naar huis en naar bed natuurlijk. Immers maandag is er gewoon weer school.Terugblik_1714

En ook daar gaat de drukte gewoon door. Maandagmiddag na school had ik een kennismakingsgesprek met de juf van T. Een soort 10 minuten gesprek, maar dan vlak nadat ze op school zijn gestart. Heel gek eigenlijk omdat ik al een paar keer voor zijn klas heb gestaan. En de juf kennen we ook al, A heeft ook 1,5 jaar bij haar in de klas gezeten. Maar het moet, ook voor het dossier, en natuurlijk is het ook gewoon leuk en belangrijk.
Daarna togen we weer naar papa en mama. R moest nog even de belastingaangifte afmaken en versturen, dus namen we er gelijk maar een maaltijd bij. Gezellig en lekker. Oh en de waterpokken zijn vandaag gearriveerd. Nou eigenlijk gisterenavond al wat, maar toen twijfelde ik nog. Na school wist ik het zeker. Hoppa die kunnen we ook mooi afstrepen straks!
Dus dinsdag bleef hij thuis. Hij was toch niet helemaal fit, maar eind van de dag, had ik bijna niet gewerkt, was mijn huis ontploft en het pokkenjong lekker buiten aan het spelen. Dus….ziek voelen doet hij zich niet echt. Alleen af en toe fikse jeuk. En elke keer ontdek ik nog nieuwe plekjes, dus het hoogtepunt hebben we nog niet gehad.

De woensdagochtend verliep hetzelfde, een ware explosie van de waterpokken. En er komen er nog steeds meer bij. Inmiddels is hij ook wat zieker geworden, en gaat zelfs even een beetje slapen in de middag.
A brachten we wel naar tennis en Spaans, maar eigenlijk had hij liever niet mee gegaan. En ik heb toch ook de HAP nog even gebeld. Een plekje op zijn oogwit, een soort ontstoken oog, maar met waterpokken moet je dan toch bellen. Ik twijfelde wel, maar omdat het maar weinig was, het advies gekregen goed in de gaten te houden en dan eventueel weer te bellen.

Natuurlijk volgde daarop een beroerde nacht. Af en toe wilde hij om de 10 minuten weer op een andere plek ingesmeerd worden. Hopelijk was dit dan het hoogtepunt van de waterpokken en gaat het daarna beter. Moe en koud en goed voor de waterpokken heb ik de donderdagochtend dus met T in bed en bad doorgebracht. Gelukkig beginnen de eerste blaasjes in te drogen…..

Hoe was jullie week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 07 Apr 2017

Fijn dat de blaasjes beginnen in te drogen! Dan ben je op de goede weg!

Marijke
Door

Marijke

op 07 Apr 2017

Ja heel blij mee! Vooral voor hem natuurlijk!

Reactie plaatsen