28 juli 2017 
1 min. leestijd

Terugblik #1730

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1…… zou luidden wij dan ook eindelijk de vakantie in. Zo ongeveer als aller allerlaatste van heel Nederland. Zo begon in elk geval onze week.

En eigenlijk was ik die om 15:00 uur, zo’n 3 uur na de start van de vakantie al weer zat. Ik zat met 2 doodvermoeide kinderen die zich al begonnen te vervelen toen de vakantie nog geen 3 uur oud was…. Jeetje dat worden dan 6 lange weken….
A had nog wel een leuke ochtend gehad op school. Met een groot aantal ouders hadden we allerlei hapjes geregeld ok te proeven. Kenmerkende gerechten uit de Nederlandse provincies. Ze moesten bij het gerecht de provincie schrijven en het nummer van het hapje. Zo kwamen er haring, Deventer koek, stroopwafels, Zeeuwse babbelaars en krentjebrij voorbij.Terugblik_1730

Toch gingen ze niet vroeg naar bed. We hadden nog een BBQ met de zussen en broer van R. Gezellig en ach het is vakantie.
Zondag vierde opa zijn verjaardag nog. Dus ook daar werd het weer laat, maar ook dat was weer gezellig. Zo gezellig dat ik eigenlijk nergens foto’s van heb gemaakt.

Maandag kwam er wel een heel vreemde vogel ons huis binnen. Een Zwarte Piet! Beetje vroeg dit jaar, maar hij was al in vorm. Overal legde hij pepernoten en cadeautjes neer (voor nep hè). En natuurlijk moest de Sinterklaas cd aan.
Dinsdag hebben we even lekker het park opgezocht en gingen we even buurten bij de moestuin. Groot feest daar, want er is nu zoveel heerlijke groente nu.

Woensdag was echt een theedag! We hebben de hele middag theebloemen gereviewd. Zo leuk om te doen! Resultaat volgt natuurlijk later. En natuurlijk hoort ook buitenspelen erbij. Lekker nog even ’s avonds naar buiten.Terugblik_1730
En er zijn weer baby’s geboren. Dus we hebben even geshopt voor 2 kaartjes. Een blauwe en een roze!
En dan is op donderdag de tennis weer aan de beurt. Wij hebben op de club ons eigen open toernooi, dus wij gingen vandaag even kijken bij R.
En zo is de eerste week van de vakantie eigenlijk zonder al te veel noemenswaardige dingen te doen, toch voorbij gevlogen.

Hoe zijn jullie de vakantie gestart?

Reactie plaatsen