19 mei 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1720

Hey zus,

Fijn dat jullie een fijne vakantie hadden gehad. Inmiddels al weer bijna vergeten zeker? Nou wij hadden ook wel weer een weekje hoor….Druk, met werken, maar ook met minder leuke dingen. Ja die horen ook bij het leven.

Vrijdag moest de auto even naar de garage. En dat even gaat nog wat langer duren. Er is iets stuk. Altijd een beetje heel erg balen, zeg maar. Niet omdat er iets stuk is, maar vooral omdat het altijd zoveel geld kost.
Zaterdag hebben we eerst stad en land afgezocht naar de felbegeerde spinner. A wilde heel graag meedoen aan deze rage en natuurlijk waren ze overal uitverkocht, gereserveerd, of nog niet binnen. Uiteindelijk vond ze een hele mooie die als bonus ook nog eens glow in the dark is.

’s Middags heerlijk samen bezig geweest, we moesten het theepakket nog maken voor de winnaars van onze 500 likes op Facebook actie. Wat leuk om al die reacties weer te lezen terwijl we de namen op lootjes schreven.
En volgens mij hadden we 2 blije winnaars. Winacties zijn wel heel tof zo op Facebook, binnenkort weer doen?Terugblik_1720

Zondag was het natuurlijk moederdag. En ik ben zeker wel verwend. Prachtige tekeningen en een mooie knutsel die T op school heeft gemaakt. Die kan nog heel lang mee, het kaarsje kan altijd vervangen worden.Terugblik_1720
Samen met papa hadden de kinderen ook nog een mooie Warwick kaars en nieuwe ovenwanten/pannenlappen gekocht. Was hard nodig dat laatste, want de oude waren vol met gaten.

Maandag werd er druk gewerkt en eindelijk zijn ze bijna klaar met de straat die naar ons huis loopt. Uit school waren ze druk bezig met de laatste laag asfalt. Zo’n apparaat zien we niet dagelijks dus als jongensmoeder mocht ik genieten. En de geur van vers asfalt snuiven. Gelukkig vond T het ook niet zo lekker ruiken.Terugblik_1720

Dinsdag was ik even op en neer naar de huisarts. Mijn oren moesten weer even uitgespoten worden. Nauwe gehoorgangen en een 2 weken geleden oorpijn, en hoppa! Was nog wel een verhaal voor ik die afspraak had. De dokter was maandag ziek, dus de praktijk had een bandje. Nu wilde ik de dokter niet bellen, maar de assistente, en die was dus ook niet bereikbaar.
Twijfel, wat te doen, oorpijn en de spoedlijn, twijfel, twijfel. Her en der wat advies ingewonnen. Nou nog 1x proberen dan, en toen kreeg ik de assistente wel aan de lijn. Het bandje was eraf. Zegt ze: Volgende keer mag je de spoedlijn wel bellen hoor….. Oké dilemma opgelost. Dus maar evne mijn outfit, skinnyjeans met converse op de foto gezet in de wachtkamer van de dokter.
En we aten aardbeien met slagroom als toetje, mmmm

Woensdag was zoals gewoonlijk een drukke dag. Eerst tennis en daarna Spaans. Maar daarvoor konden de kinderen heerlijk met water spelen op het plein. Het was even zomer! Daarna was het nog even haasten voor mij. De schoonmoeder van mijn vriendin I was overleden en de condoleance was vanavond. Dus dat was even hard rennen.

De week eindigde weer eens op school. 2 dagen voor de klas. Oké dan heb ik de vrijdag ook nog meegenomen.

En hoe was jullie week?

Reactie plaatsen