07 november 2019 
1 min. leestijd

De prinses bleek een prins

Kennen jullie die mop van de prinses die een prins bleek te zijn? Nee, wij inmiddels wel. Wellicht had je op instagram al de naam van onze nieuwe kat gelezen.  Mocht je mij daar nog niet volgen, klik even op de post instapost verderop om het bericht te zien en mij te volgen natuurlijk, dan mis je niets meer.

Mogen wij jullie even voorstellen

In En haar naam is….. vertelde ik dat wij bijna een lief klein zwart poesje mochten verwelkomen. De naam hield ik nog even geheim met de bedoeling een officiele voorstelblog te schrijven. Maar toen stopte de computer er mee en kwamen er even geen blog online. Natuurlijk deelde ik wel op instagram de eerste foto’s en daarbij ook de naam:

Wat ik toen nog niet wist

Na meerdere malen bij de kleintjes te hebben gekeken, dachten we zeker te weten dat het een meisje was.
Op die manier kwamen we ook aan haar naam. Princess. Ze zat als een prinsesje en die naam paste perfect bij het plaatje dat ze opleverde.

Maar na een aantal dagen lag Princess na een uitgebreide kambeurt zelfs even op haar rug bij mij op schoot. Nou op haar rug??? Wat zit er dan daar tussen de achterpoten? Dat ziet er toch echt uit als…..En ja dus, dat was daadwerkelijk een paar hele kleine balletjes, zeer goed verstopt in de zwarte haren. Waar bij een van haar zijn rode broertjes de boel duidelijk zichtbaar was, vond deze heer het leuk om ze heel goed verstopt te houden. Maar ik kan niet ontkennen dat het echt een mannetje is.

En de naam dan?

Nadat ik deze ontdekking met het gezin had gedeeld, en dus ook de kat meerdere keren moest showen wat hij in huis had, want we geloven het pas als we het gezien hebben, moesten we ook nadenken over de naam.
Want Princess voor een jongetje??? Tja….
Uiteindelijk is er niet zo heel veel veranderd, Princess wordt PrinceS. Je spreekt het uit als Princess, maar het is toch duidelijk een prins geworden. Hoefden we niet eens heel erg aan te wennen. Alleen noemen we haar hem dus nog steeds meisje en spreken we over een haar in plaats van een hem.. dat moet nog even slijten.

Heb jij je ook wel eens vergist in het geslacht van je huisdier?

Reactie plaatsen