06 mei 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1618

Hoi zus,

Ja wij genieten ook van de vakantie. Vorige week was het hier in elk geval nat en koud. Maar deze tweede week was een stuk beter. Ik dacht dat we een rustige week hadden, maar stiekem zat hij toch heel erg vol.

Vrijdag was het weer nog niet best, dus bakten we gezellig een bananenbrood. Lekker! Ik had het nog nooit gemaakt, maar echt een aanrader, ook als tussendoortje voor mee naar school ofzo. Alleen wil ik dan wel een gezonde variant zonder suiker maken. Dat had ik nu niet gedaan.

Zaterdag waren we op zoek naar schoenen voor A voor de tennis. Maar helaas niet in haar maat te krijgen. Dus moeten we alsnog een keer regelen. Wel kwamen we langs Marqt en ik moest toch even bijzondere smaken chocola meenemen. De sinaasappel rozemarijn is echt een aanrader!Terugblik_1618

Zondag gingen we met zijn allen lekker tennissen. T deed ook mee. In plaats van een trainingspak heeft hij een tennispak zegt hij! A vond het ook leuk om met papa en mama te tennissen.

En spierpijn, want ik had in de ochtend de voortuin onder handen genomen. En flink wat grote wortels verwijderd.

Maandag gingen we naar de musical Rapunzel. Zo leuk die musicals van Vanhoorne Entertainment. Dus jammer dat jullie niet meekonden tante P en tante E. Jullie hebben echt iets gemist. Voor T was het de eerst keer in het theater. Superspannend dus.Terugblik_1618

En deze week was het dus heerlijk weer en vakantie, dus het tweetal speelde heerlijk samen buiten. Met als hoogtepunt samen op de schommel. Wat vindt T het met name leuk om samen met zijn zus te spelen. Hij kan zo balen als zij op school zit of met een vriendinnetje speelt. Wat hem betreft mag de vakantie nog veel langer duren.
Natuurlijk gingen we ook even naar de moestuin. We hebben spitskool helpen planten en de kinderen hebben lekker zandkastelen gebouwd. Genieten met dit weer hoor!

Daarna thuis ook de moestuintjes van AH verpot. Hard gewerkt de hele dag. T zei dan ook zelf om 7 uur dat hij naar bed wilde. Mannetje was echt moe!Terugblik_1618

Donderdag gingen de kinderen met hun tante naar de kinderboerderij. A had dit zelf geregeld, manlief was tennissen, dus ik had gewoon even een uurtje helemaal voor mezelf. Heb ik lekker niets gedaan!
En na morgen is de vakantie dan helaas weer voorbij. Nu kunnen we gaan aftellen naar de zomervakantie.

Hoe was jullie week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 06 May 2016

Ik heb deze week genoten van het mooie weer!

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 06 May 2016

Ik heb deze week genoten van het mooie weer!

Reactie plaatsen