21 april 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1716

Zo wij hebben nu bijna vakantie hoor! Vandaag als je dit leest alleen nog de Koningspelen en dan start de vakantie. Maar eerst nog even de afgelopen week. Natuurlijk stond die in het teken van Pasen en tenniscompetitie. Wel erg weinig foto’s deze week. Gewoon geen tijd om veel foto’s te maken denk ik.

Vrijdag waren de kinderen al vrij. Het paasontbijt was donderdag geweest, alle paasknutsels waren mee naar huis en we konden beginnen aan een lang weekend. Een weekend dat natuurlijk draaide om Pasen en tennis.
Zaterdag viel ik in bij een damesteam, en toevallig kende ik de tegenstanders heel goed. Bij een van de dames heb ik in de klas gezeten en nog regelmatig contact en 2 van haar teammaatjes ken ik ook van de tennisbaan. Dat werd dus een gezellige dag. En ondanks dat het koud was, met lange broek en vest aan op de baan, toch lekker getennist en zelfs nog een beetje kleur gekregen.
De kinderen waren de hele dag mee, dus die kon je wel opvegen aan het einde van de dag.
Zondag dan ook rustig aan gedaan. Eerst een lekker paasontbijt gemaakt, met verse croissants. De mannen maakten deze zelf en daaarna in huis paaseieren gezocht. A en ik hebben ze verstopt en T mocht zoeken. Was hij best even zoet mee. Hij had geen idee waar te beginnen en als een kip zonder kop keek hij steeds op de plekken waar hij het ei al gevonden had….Terugblik 1716

Maandag was het de beurt aan A om haar eerste wedstrijd voor de competitie te spelen. De eerste speelronde deed ze niet mee, want ze had een feestje. Ondanks dat de tegenstanders 2 jaar ouder waren en ruim een kop groter wist ze er in de 2e set toch een tiebreak uit te slepen. Super knap!
Daarna nog op de eigen club in de zon tennis gekeken. Helaas nog wel met een winterjas aan…..

Hadden jullie dinsdag ook zo’n maandaggevoel in het kwadraat? Extra druk met werk, en steeds maar in de war over de dag….. En dan gingen we in de middag ook nog naar de bieb, eigenlijk moesten we zaterdag, maar ik had de boeken snel verlengd online, want het was te gezellig bij de tennis om weg te gaan om op tijd in de bieb te zijn.

Woensdag en donderdag vlogen ook nog eens supersnel voorbij. Ik stond nu 2 dagen voor de klas van A. Na T was zij nu eindelijk aan de beurt. Hoe dat is, werken voor de klas van je kind? Toevallig had ik daar deze week ook een blog over geschreven, en toen had ik dus nog niet voor haar klas gestaan. Zo snel kan het dan ineens toch nodig zijn. Nou eigenlijk wist ik dat al, en had ik dat blog al gepland hoor ;) Maar vond de planning wel grappig.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen