Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
09/18/2015
2 min
6

Terugblik #38

09/18/2015
2 min
6

Hey zus,

O bah, dat was wel veel pech hebben voor jou vorige week. Ook al is de afwasmachine eigenlijk een luxe, ik zou hem toch ook echt niet willen missen. Hopelijk is hij snel weer gemaakt. Afgelopen week had je de vaat overigens ook buiten kunnen zetten en dan de volgende ochtend bijna schoon weer binnen kunnen halen. Het is wel echt herfst geworden hoor!
Ik merk ook dat wij deze week dan ook weinig gedaan hebben. Veel binnen gezeten en ons vermaakt met de IPad en Netflix. Nou oké, eerlijk. Vooral T en ik. Oké, voor mijn gevoel dan, want het was geen weer om lekker naar buiten te gaan vond ik.

Van het weekend was het overigens nog best mooi. Wij zijn dan nog wel lekker bij papa bij de tennis gaan kijken. En als papa klaar is, is T blij. Hij mag de baan op. Samen met papa slepen. Prachtig he!Terugblik_38_1

A was ondanks het slechte weer veel buiten te vinden deze week. Met een groep uit de klas spraken ze af om op het veld achter school te spelen. En ons huis was de verzamelpost geworden. Dus ik had ineens ook 3 kerels op haar kamer van de week. De mannen weten ons huis nu al te vinden, want een dag later had ik er weer 1 mee naar huis en stonden ze niet veel later met zijn zessen (drie dames en drie mannen) voor de deur. Gezellig hoor!

Herken jij dat trouwens ook, dat de kinderen je altijd het hardst nodig hebben als je op het toilet zit? Nou woensdag dus even niet. Ik had er gewoon rust. Dat had al verdacht moeten zijn hè. T helemaal in paniek. Ik zag hem niet, maar hoorde hem wel. Hij was zijn moeder kwijt in huis. Hij was al aan het zoeken op zolder en had zich pijn gedaan. Gelukkig niets erg, en daarna lekker knuffelen, want hij was zo blij dat hij zijn moeder weer zag.
En hij was ook zo lief op zijn papa aan het wachten. Nou vooruit, dan mag hij wel heel even op de bank staan van me. Terugblik_38_2Woensdag overigens even bij Action geweest. Alweer een stapje verder voor mijn diy herfstprojectjes. Zulke leuke dingen weer gevonden. Wat dacht je van die pompoenlichtjes. Ze hebben ook spookjes, maar ook paddenstoelen. Het wordt al steeds herfstiger hier in huis.
Nog even geduld, als het af is, zal ik er ook een blog over schrijven, maar als je nog wat wilt, dan moet je nu al even naar de Action.

Hoe was jouw week?

Reacties
Categorieën