27 december 2015 
2 min. leestijd

Terugblik #52

Hey zus,

Op een andere dag dan je gewend bent. Maar de kerstdagen was ik even niet online hoor. Dus ik heb de terugblik even uitgesteld tot vandaag. Vindt vast niemand erg. En wat is er nou lekkerder dan op de zondag na kerst, blogjes bijlezen. Ga ik zo dus ook even lekker doen. Lees jij ondertussen nog even hoe onze week eruit zag.

En onze week? Yeah die begon direct met vrij, kerstvakantie! Beter kan niet he! Oma kwam gezellig langs, om te knutselen. A was direct enthousiast. T had ik een knutselschort aangetrokken, en dat kende hij nog niet. Dus in tranen. Want als hij knutselt, doet hij dat meestal met potloden, krijtjes of stiften en dan hoeft hij van mij geen schort aan. Later had hij het wel door, en heeft hij ook heerlijk zitten knutselen. We maakten de decoratie voor de tafel voor kerst. Prachtige glazen, die met lichtjes en glitters onze kersttafel zullen verlichten en versieren aankomende kerstdagen.Terugblik_52

Zaterdag verloren we ongemerkt het vliegtuigje dat T van jou heeft gekregen. Hij was er niet heel erg aan gehecht, want die knuffels komen niet zomaar het huis uit natuurlijk, of heb ik in meervoud in mijn huis opgeslagen. Maar toch even verdriet.
Bij een van de winkelcentra ging A van een gave helling af. Kort, maar vet gaaf! Had een paar uur later niet meer gekund, toen stortte ze zichzelf naast de trap. gelukkig deze keer geen ernstige schade, maar de schrik zat er even goed in. Toen ze 3 was, leverde dit avontuur een nachtje ziekenhuis en een gebroken arm op. Nu alleen een pijnlijke enkel. Ach, dan valt het mee hè!
Zondag gingen T en ik naar de moestuin. Een gezellige bijeenkomst aan het einde van het jaar. Ondertussen zat A met haar vader en beste vriendin (Dat noemen de dames tegenwoordig een ABFF, (allerbeste vriend forever)) bij het kerstconcert van de deelnemers van het Junior Songfestival.

Maandag vierden we feest! Manlief werd 40. Niet een dag waar hij echt naar uitkeek, maar wij wel hoor. We hadden een heel gezellige surpriseparty!
T was zo moe van de drukte, maar ook van alle spanning om papa te verrassen dat hij op de bank in slaap viel. Dinsdag gebruikten we dus ook om bij te komen. Geen activiteiten, maar op de bank hangen en beeldschermstaren, of lekker spelen.Terugblik_52

Verder een rustige week, ook om de voet van A rust te geven, hij doet flink zeer, en ze wil wel schaatsen volgende week. En ook T moet nog bijkomen. Hij kreeg zelfs ruzie met zijn beer in bed. Door beer kon hij niet lekker liggen. “Op hou, OP HOU!”, riep hij dan ook boos naar beer. Natuurlijk wel boodschappen gedaan, huishouden, en dus lekker veel uitrusten. Kortom een heerlijke eerste week van de kerstvakantie.

De kerstdagen zelf waren ook rustig. Heerlijk ons traditionele kerstmenu gegeten en verder weinig gedaan. Ik merk dat ik behoefte heb aan rust.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen