Priveleven
Hanneke Koper-de Leur
Priveleven
03/30/2018
2 min
0

Terugblik #1813

03/30/2018
2 min
0

Het was een een bewogen week. Met veel afspraken en beslissingen die genomen moesten worden of voor ons werden genomen. Maar het begon allemaal net voor het weekeinde.

Weekeinde

Samen met A had ik een girlsnight en wat hadden wij een geweldige avond. Q logeerde ondertussen bij oma en ook hij had het erg leuk. Een zak zoutjes voor zichzelf, slapen met de hond op je bed en wakker gezoend worden door je beste vriendje (de hond! voor jullie vreemde ideeën krijgen).

Zaterdag hadden we een lekker rustig dagje. Had ik even de tijd om wat hoognodige dingen te doen zoals schrijven voor jullie. A had wel danstraining maar verder hoefde wij niet de deur uit. Had ik mooi even de tijd om een begin te maken met de Romeinse jurk die A nodig heeft voor school, mij bezig te houden met de kleding voor de eindmusical van Q en de kinderen konden wat schoolwerk doen. Al met al dus een gevulde dag.

Zondag hadden Q en ik het lekker rustig. A moest daarentegen hard aan het werk. Ze heeft generale repetitie voor dansshow en dat is een hele dag dansen, omkleden en rennen. Maar ze kan enorm genieten van zulke dagen.

terugblik

School en werk

School en werk waren eigenlijk de twee belangrijkste punten gedurende de week. Ik had twee overleg momenten op mijn werk, was druk bezig om dingen te regelen voor de klas van Q en we hadden ook nog een gesprek op de school van A.

Dankzij de zomertijd heb ik wel het gevoel elke keer middenin de nacht op te moeten staan en ga ik al gapend de rest van de week door. Ik kan er echt niet zo goed tegen als ze aan de klok rommelen.

Q eindigde de week met een gezellig paasontbijt in de klas. Laatste keer dat ze op school eten dit jaar en voor hem dus helemaal de laatste keer op de basisschool. Altijd een beetje gek die laatste keren.

A had ondertussen een gewone lesdag. Niks gezellig Pasen vieren, gewoon naar school volgens het rooster. Ook dit is nog even wennen voor mij.

En omdat het echt nodig was begon ik alvast aan de voortuin. Snoeien en oude bladeren verwijderen. En het was hoognodig. Nu ziet de tuin er een beetje kaal uit maar hopelijk gaan de bollen en de bomen die er in staan snel bloeien.

In elk geval kijken wij nu uit naar een lang en rustig weekeinde. Nou ja rustig, A heeft een danswedstrijd in Sneek (maar gaat met oma dus ik mag thuis blijven). En natuurlijk gaan wij lekker Pasen vieren met uit slapen, lekker veel chocolade en andere lekkere dingen.

Ik hoop dat jullie allemaal ook een fijne week hebben gehad en dat het fijne Paasdagen worden.

 

Reacties
Categorieën