28 maart 2018 
1 min. leestijd

Girlsnight out

Ik heb, denk ik, een hele goede band met mijn dochter. En ik ben daar blij mee. Wij hebben qua muziek redelijk dezelfde smaak. Natuurlijk luistert zij naar dingen die ik niet kan waarderen en visa versa maar we komen in het midden ook erg overeen. En we hebben één band die wij allebei heel erg leuk vinden. Een zeer onbekende band voor het grote publiek maar wat een geweldige visie en muziek maken deze mensen samen. Toen zij dan ook ons dorp aandeden met een theatertour kochten wij kaartjes hiervoor. Wij maakten er een girlsnight out van.

Kaartjes

Lange tijd keken we er naar uit, wij hadden er echt zin. Omdat de band behoorlijk alternatief is zijn er weinig mensen om ons enthousiasme mee te delen. Maar dat maakt ons niks uit. Nadat wij kaartjes hadden besteld regelde ik oppas voor Q. De show is in de avond en hij wilde niet mee. Maar hem alleen laten tot 23:00, of later, vind ik geen optie. Samen met de hond kon hij gelukkig terecht bij opa en oma.

In het zwart

Gekleed om niet al te veel op te vallen tussen de rest van het publiek zijn we naar de schouwburg gegaan. Wij waren aan de vroege kant dus we konden even rustig bij de merchandise-stand kijken. A en ik kozen allebei een t-shirt uit en ik kocht ook een cd voor in de auto. Natuurlijk hebben de shirts meteen aangedaan.

Wat wij wel opvallend vonden was dat er veel publiek rondliep dat wij niet hadden ingeschat als liefhebbers van dit soort muziek. Tijdens de show bleek dat ook wel want een deel van het publiek gaf toe, aan de leadsinger, dat ze nog nooit muziek van ze hadden gehoord. Ik hoop voor deze mensen dat ze toch een leuke avond hebben gehad.

Omnia theatertour

Big smile

Wij hadden dat in elk geval wel. Zowel A als ik hebben de hele tijd met een big smile op ons gezicht gezeten, mee geklapt of gezongen. Er werd een fantastische show neergezet waar wij nog lang aan terug zullen denken. Natuurlijk was het veel te snel afgelopen.

Wij bleven nog even hangen aan het einde van de show om een handtekening te kunnen scoren. A op een flyer van de theatertour en ik op de gekochte cd. Wij hebben een superavond gehad en mochten ze ooit weer in onze omgeving komen optreden dan zijn wij zeker weer van de partij.

Omnia

Mocht je nu heel nieuwsgierig zijn geworden naar welke band wij zijn geweest kijk dan eens op hun website www.worldofomnia.com of luister naar dit nummer.

Reactie plaatsen