24 november 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1747

Hij komt, hij komt, Oh hij is er al. Nu beide kinderen het grote geheim weten en er niet meer zo intensief mee bezig zijn gaat de wereld van de Sint een beetje aan ons voorbij.

Toch ontkomen ook wij niet volledig eraan en dat is wel zo leuk. Q moet in groep 8 nog één keer aan de knutsel en de rijm voor een klasgenootje. . Ook bij A in de brugklas hebben ze lootjes getrokken. Gelukkig hoeft er geen surprise gemaakt te worden en kan ze volstaan met het uitzoeken van een leuk cadeautje.

Het begin van de week stond hier dan ook vooral in het teken van deze lootjes, de cadeautjes en het bedenken van een surprise. Op zaterdag zijn wij hier even voor gaan winkelen en we hebben, denk ik, alles gevonden wat we nodig gaan hebben. A kocht stuiterballen want dat was alles wat er op het haar lijstje stond. En voor 5,- kan je bij de Action een heleboel stuiterballen kopen. We hebben deze in de middag allemaal in zitten pakken, alle 51!

Q gaat hard aan de surprise en die gaat heel mooi worden als lukt wat wij in ons hoofd hebben. De lootjes zijn getrokken en hij is tevreden met wie hij heeft.Maar daar later meer over.

Zaterdag keken wij ook nog even naar de intocht. Al hoewel wij het sinterklaasjournaal niet meer volgen is de intocht altijd leuk om te zien. Met een bak met strooigoed en warme chocolademelk was het erg gezellig.

Intocht sinterklaas met strooigoed en warme chocolademelk

Zaterdagavond had Q een teametentje. En dat was heel erg gezellig. Met de hele bups gourmette en buitenspelen is net zo leuk als samen badmintonnen. Dat mocht hij overigens de volgende dag weer doen.

’s Avonds zijn wij uit eten geweest. Volgende week zijn opa en oma getrouwd maar omdat wij dan allemaal druk zijn namen zij ons nu alvast mee naar een pannenkoekenrestaurant. Ik eet hier zelf overigens meestal een salade want ik ben geen fan van pannenkoeken. De kinderen hebben lekker zitten smullen met een ijsje als toetje.

Ijsjes

De rest van de week was eigenlijk heel gewoon. Gewoon school, gewoon sport en gewoon huiswerk.

Ik mocht nog een avonddienst draaien en at in het ziekenhuis. Spinazie, aardappel en iets van vlees. Al hoewel de maaltijd al erg vooruit zijn gegaan is de Hollandse pot in het ziekenhuis niet echt mijn favoriet. Ik ben dan toch meer van de nasi etc. Maar het was zeker eetbaar en het vulde prima. Gelukkig mocht ik de rest van de week gewoon lekker thuis eten.

En hoe was jullie week?

Reactie plaatsen