16 maart 2018 
1 min. leestijd

Terugblik #1811

Wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer half maart. We hebben de eerste lentedagen al gehad en nu dippen we even terug in de winter het komende weekeinde.

Afgelopen vrijdag had A een dancecontest van gym. In groepjes moesten ze een dansje doen. Een deel was vooraf aangeleerd en een deel moesten ze zelf bedenken. Haar groepje bestond uit drie dansers, een paar voetballers, een badmintonners en een paar niet sporters. Toch presteerde ze het om steeds verder te komen en wonnen uiteindelijk zelfs de finale. Een leuke ervaring weer dus. Helaas heb ik enkel de verhalen mogen aanhoren want ik was aan het werk.

Zaterdag was ik lekker thuis met de kinderen. Manlief was met zijn vrienden op een uitje en vertrok rond half vier en kwam rond tien uur weer terug. Natuurlijk werd de bekendmaking van “Wie is de mol?” gekeken. Gezellig met een gezond snackje erbij.

terugblik 1811

Zondag begonnen wij wat minder gezond. We hadden geen afspraken staan dus konden wij rustig met ons viertjes ontbijten. Sinds wij een aantal jaren geleden naar Londen zijn geweest zijn de kinderen erg fan van een English Breakfast. Je weet wel, ei, bonen, spek, dat werk. Heel af en toe maakt manlief dat dan voor ons. Na een stevig ontbijt zijn wij even heen en weer gereden naar mijn schoonouders. We hadden plannen om wat geocaching te doen maar het was niet al te best weer dus dat hebben we maar niet gedaan. Met twee kinderen en een hond door de regen is dus geen hobby van mij.

Maandag was het voor iedereen weer schooltijd. Q gaat lekker op school en A ook. Deze week heeft A een verkort lesrooster. Er zijn rapportvergaderingen en daarom zijn alle lessen ingekort tot een half uur. Ze is dus elke dag vroeg thuis.

Ook ik moest maandag de schoolbankjes in. Via mijn werk had ik een cursus. Het is wel gek om een cursus bij te wonen die je zelf hebt georganiseerd. Voor een groot deel weet je precies wat er gaat gebeuren. Wel leuk is het dan om te horen dat de collegae de lessen leuk vonden. Wij hadden geprobeerd om ze interactief en gericht op de praktijk te laten zijn en aan de reacties te horen is dat goed gelukt.

De rest van de week was lekker rustig. Iedereen deed zijn ding. Q gamed tussen het voorjaar in huis, A is bezig met schoolwerk, manlief doet wat klusjes en ik werk of doe het huishouden. Allemaal lekker normaal dus.

En hoe is jullie week geweest.

Reactie plaatsen