06 juli 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1827

Wat is het heerlijk weer! Alleen een klein beetje regen in de nacht zou best mogen. Niet dat ik klaag hoor maar de moestuinplantjes willen best een beetje water hebben af en toe. Nu slepen we dus heen en weer met gieters die we vullen uit de sloot. Water genoeg in de polder zou je dan denken maar toch begint ook dat een beetje “op” te raken. Maar ondertussen genieten wij natuurlijk volop van de zonneschijn en de warmte.

Van het weekeinde heb ik mijn zus zeer veel gezien. Eerst vroeg ze op vrijdagavond of de kinderen mee wilde naar de plas om nog even te genieten van de laatste zonnestralen en wat te zwemmen. Daarna werd er bij ons thuis nog even bijgekomen met een dvdtje.

Zaterdag maakte ik de tuin een beetje in orde. Ik heb het terras onkruidvrijer gemaakt. en dat was hard nodig.

Terugblik

Ooit komen er andere, grotere tegels zodat het onkruid minder kans krijgt. En ik vond echt dat dit even moest want mijn zus en de kinderen kwamen in de middag/avond gezellig langs. De grote kinderen gingen met elkaar naar de zwemplas in de buurt. Maar “kleine”T mocht nog niet mee. Iets met het missen van een zwemdiploma en verantwoordelijkheid. Dus met hem gingen we een lekker ijsje halen. Hij koos voor een softijsje met knalblauwe spikkels die behoorlijk af gaven. Hij leek op sommige plekken net een smurfje. Maar hij genoot volop en dat is ook belangrijk.

In de avond hebben we gezellig buiten gegeten. En met je bord op schoot is voor sommige een hele uitdaging.

Terugblik

Zondag vierde we de verjaardag van pa. Een beetje te laat want pa was op vakantie. We waren daarom nu uitgenodigd voor het eten van een taartje. En we kwamen tot de ontdekking dat A al bijna even groot is als opa en oma. Ik vind dit echt een hele leuke foto geworden.

terugblik

In het zonnetje, met een taartje, genoten we ook van een Jillz. Altijd lekker.

De week die erna kwam was gewoon heel hard werken. De laatste loodjes wegen het zwaarst en met zonneschijn in je hoofd is het moeilijk concentreren. Toch heeft A nog een proefwerkweek dus ze moet echt nog even aan de bak. Ze wil nog steeds heel graag cum laude over en zoals ze er nu voor staat is dat ook nog steeds mogelijk. Ze is dus hard aan het studeren geweest om goede cijfers te behalen. Binnenkort weten we ook of dat dan ook gelukt is.

Toch best een beetje spannend.

Q gaat gewoon lekker door. Hij is erg nerveus geweest voor de musical maar dat lijkt nu wel een beetje af te zakken. Zijn meester heeft het goed met hem opgepakt en nu doen ze samen af en toe ademhalingsoefeningen om te kalmeren. En dat lijkt goed te helpen.

Terwijl sommige mensen al echt aan de vakantie gaan beginnen moeten wij nog even volhouden. Nog een paar weken en dan zijn wij ook aan de beurt.

Hoe was jullie week? Genieten jullie ook volop van het mooie weer?

Reactie plaatsen