25 mei 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1821

Wat is het heerlijk buiten. Het begint steeds meer te lijken op zomer met af en toe een wat mindere dag. Dat is dus ook genieten in de tuinen en met lekkere ijsjes. Een week terugblik op een positieve week met allemaal kleine geluksmomentjes.

Zaterdag belandden we op de kinderboerderij. Wat wij daar precies deden hou ik nog heel even geheim maar het was erg gezellig. Het was bovendien erg lang geleden dat wij bij een kinderboerderij geweest waren dus de kinderen hebben even lekker geknuffeld met de geiten. De kleintjes waren natuurlijk het liefst maar A had ook een zeer innige vriendschap gesloten met een grote zwarte geit. Die overigens wel erg amoureus werd.

De pauw maakte zich nog even mooi voor ons en er werd natuurlijk ook even gespeeld met elkaar. En dan merk je toch dat de oudste van 13 dat een beetje moeilijker begint te vinden, jezelf laten gaan.

Terugblik

Zaterdag hadden we lekker afbakpizza. En met een choch-o-holic in huis moet je dan toch ook een keer de chocoladepizza van Dr Oetker proberen. Ik was er zelf niet zo weg van. Ik vond de bittere chocolade erg overheersend maar de pizza werd met smaak gegeten door de choco-lover hier. Wat haar betreft voor herhaling vatbaar wat mij betreft niet.

En toen was het Pinksteren. Zondag dachten wij even in Zandvoort op visite te gaan maar de Max Verstappen dagen aldaar waren mij even ontgaan. Na 30 minuten op de zelfde plek in de file te hebben gestaan zijn we toch maar omgedraaid en is de visite bij ons gekomen. Zandvoort uit was namelijk geen probleem. Ach we konden lekker in de tuin zitten dus het was geen straf.

Tweede Pinksterdag was ik ook nog vrij. Iets waar ik nog wel even aan moet wennen want standaard vrij zijn met feestdagen heb ik nooit gekend tijdens mijn werkzame leventje. Maar een ongekende luxe. We hebben even wat werk verricht in de tuin en moestuin.

De tuin heeft een bloemige upgrade gekregen en ziet er nu weer gezellig uit. In de moestuin zijn wij nog hard bezig met planten en sommige komen al goed op zoals de sperziebonen.

Terugblik

En als je als kind dan hard heb gewerkt in het zonnetje dan kan je wel een ijsje gebruiken natuurlijk. Onze Kruimel lust ook graag ijsjes maar hij krijgt geen softijs want hij heeft een lactose-intolerantie. Perenijsje van Festini vind hij heerlijk en bevat geen kunstmatige zoetstoffen dus die mag hij hebben. En ook hij kan intens geniet van een ijsje zoals je op de foto hierboven kan zien.

Maandag kwam ook mij blog “Ik trek het even niet meer” online. En ik wil bij deze even alle mensen bedanken voor hun lieve reacties. Door er over te kunnen praten ben ik al een groot deel van mijn stress kwijtgeraakt. Het gaat nu dus alweer een stuk beter met mij.

De kinderen begonnen dinsdag weer op school en dus begon het gewone leven. Manlief kwam weer fijn naar huis en wij vieren dat hij nu nog maar 1x weg gaat. Dat is na 9 jaarecht iets om naar uit te kijken voor ons.

Al met al dus een positieve week voor ons. En hoe is jullie week geweest?

 

Reactie plaatsen