26 mei 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1721

Hoi Zus, wat was het weer spannend bij ons. We kregen namelijk, nou ja we,  A kreeg de uitslag van de eind-CITO. En omdat ze vanaf MAVO advies naar HAVO advies was gegaan waren we allemaal een beetje zenuwachtig. Alhoewel ze niet terug gezet kunnen worden naar beneden naar aanleiding van de toets hoop je toch dat de uitslag overeen komt met het advies en niet lager uitvalt.

Maar ze heeft het onwijs goed gemaakt. In plaats van een HAVO waar we op gehoopt hadden zat een heel klein stukje, 3 punten, onder VWO-niveau. Dus een heel dik HAVO/VWO advies. Wij en vooral zij zijn er erg blij en natuurlijk zijn we erg trots op haar, wat we ook geweest waren als ze het minder goed had gedaan overigens zolang ze maar der best had gedaan.

Vrijdag bracht ik in stand-by stand door. Ik had een paar nachten niet oke geslapen en ik was dus enorm moe. De dag passeerde daarom op afstand, voor mijn gevoel.

Zaterdag was gewoon zaterdag. Dansles, bezoekje aan de ouders en daarna wentelteefjes bakken. Dat was echt heel lang geleden voor mij. A maakte ze en ze waren erg lekker. Q vond dat helaas niet dus die at een gewone boterham. De hond leken ze ook erg lekker maar hij mocht ze niet hebben, jammer voor hem.

terugblik

Zondag hebben we genoten van rust en vooral van rust. En gaan we even samen naar de moestuin. We namen weer wat rabarber mee dus ik moest nog wel even aan de slag met moes maken. Maar maandag gaan we natuurlijk weer vol aan de bak. Lekker wandelen in het bos met ma en de hond, voortuintje schoonmaken en planten bijwerken. Ook was er wat stress in de ochtend want de wekker was wel gegaan maar uitgezet en we waren niet opgestaan. Gelukkig werden we nog op tijd wakker en konden we snel snel snel alles doen. Ook was het nog eens de dag van de schoolfoto’s dus moesten ze er wel een beetje netjes bij lopen. In de avond hadden we lekker bami.

Dinsdag ging ik helemaal voor niks naar de apotheek. Ik had wat besteld via de huisarts maar het was er niet omdat er een eigen bijdrage aan vast zit van €143,- en dan bestellen ze het niet tot ze zeker weten dat je het hebben wil. Maar niet even bellen natuurlijk of mailen. Dus na twee weken word het nu toch besteld en hopelijk is het er aan het einde van de week dan wel. En weet je wat, dezelfde middag kreeg ik een mailtje dat ze het recept in goede orde hadden ontvangen, zucht!

terugblik

Kleine neef K was bij pa en ma en die speelde heerlijk met water. Vooral tante Hanneke natgooien was hilarisch, dat kan ook komen omdat die zo leuk gilde want dat was koud man! En jij kwam nog even een bakkie thee halen.

Omdat het deze week heerlijk weer was hebben we ook lekkere zomerse dingen gegeten zoals salade’s. Echt wel favoriet bij mij en A. Q vindt dat hij geen konijn is………

Natuurlijk genoten we ook van het mooie weer en zaten we lekker in de tuin.

De week eindigde met een vrije dag, Hemelvaartsdag. Samen met Q ben ik gaan fietsen want hij heeft binnenkort praktijkexamen verkeer en we zijn de route gaan verkennen.

En hoe was jullie week? Ook zo genoten van het heerlijke weer?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 26 May 2017

ja absoluut. Het lijkt wel hoogzomer. Hier geen cito maar een eindexamen. Spannend ook.

Hanneke
Door

Hanneke

op 26 May 2017

Oei, ja examen is ook heel spannend. Succes met wachten op de uitslag.

alex
Door

alex

op 26 May 2017

ben het helemaal met Q eens. In veel restaurants mag je dan ook je konijn mee nemen is mijn conclusie. Ze hebben toch niet voor niets een salade bar.

Hanneke
Door

Hanneke

op 26 May 2017

Hihi

Reactie plaatsen