19 februari 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1607

Hey zus,

Daar ben ik weer. De week is snel gegaan maar er is dan ook weer een en ander gebeurd. Natuurlijk was het even aanpassen met het gips maar we hebben er weer wat van gemaakt. Lees je mee?

Vrijdag kregen onze kinderen hun eerste rapport mee. Ik ben weer supertrots op ze maar heb wel nog wat vraagjes aan de juf. Vrijdag was ook de jaarlijkse schooldisco. Elk jaar is er een thema en dit jaar was het “Love”. Q wilde niks bijzonders en A wilde wat met schmink. Op de foto kan je zien wat ik er van gemaakt heb.

Zaterdag zijn we naar het het Corpus geweet. Dat stond al heel lang om mijn lijstje maar nu waren de kinderen ook oud genoeg. Best prijzig maar superleuk. De kinderen hebben zich erg vermaakt en best wat opgestoken. Voor mij en manlief was het wat simpel maar dat komt door onze verpleegkundige achtergrond.

terugblik 1607

In de middag had A nog een feestje van een vriendinnetje.

Zondag zou A eigenlijk regionale kampioenschappen van de badminton moeten spelen maar die gingen nu even aan haar neus voorbij. Dat kwam dan weer mooi uit want ze mocht met jou en A wat leuks gaan doen. Ondertussen draaide ik een dagdienst in het ziekenhuis en gingen manlief en Q op bezoek bij opa en oma.

Maandag begon in het ziekenhuis met A. Zoals jullie konden lezen in “hoe is het nu met” mocht het gips eraf. Het is nog even wennen zo zonder steun. Dansen zat er nog even niet in helaas.

Dinsdag begon frisjes. Mooi weertje voor een boswandeling met ons Kruimeltje. Hij was erg teleurgesteld want de konijnen vonden het te koud dus er was niks om achteraan te rennen.

Woensdag was weer een gewone dag. Lekker sporten met Q want A mocht nog niet. Voordeeltje hiervan is wel dat haar werkstuk lekker op schiet, je moet toch iets met al die vrije tijd.

En hoe was jullie week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 19 Feb 2016

Wat is ze leuk geschminkt!

Hanneke
Door

Hanneke

op 19 Feb 2016

Dank je wel. Beetje inspiratie via het internet en wat eigen creativiteit.

Reactie plaatsen