13 april 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1815

Wauw wat was dit een drukke week met heel veel afspraken en sportactiviteiten.

Het begon op vrijdag. Ik ging eerst gezellig bij mijn vriendin op de koffie. En wij hebben lekker bijgekletst. Toen ik thuis kwam had manlief een proefrit gemaakt dus ben ik mee geweest om de auto weer naar de dealer te brengen. Binnenkort hebben wij een nieuwe auto maar eerst gaan wij met de oude auto nog op vakantie.

Sportief weekeind

Zaterdag stonden wij al vroeg weer naast het bed. A heeft dit weekeinde drie dansshows en moest al vroeg in de schouwburg zijn. Haren in twee opgevlochten vlechten, een heleboel eetwerk mee en gaan. Manlief bracht haar weg terwijl ik met de hond ging wandelen.

Het weer voelde eindelijk een beetje aan als vroeg voorjaar. In de middag zijn wij eerst even gaan winkelen en lunchen met Q. Daarna was het aan ons de beurt om naar de show van A te gaan kijken.

Clubkampioen dansshow

Zondag had nog twee shows. Q mocht de hele dag in de sporthal doorbrengen. Toch een beetje jammer als het dan eindelijk lekker weer aan het worden is. Q heeft namelijk clubkampioenschappen en dat is hard werken. Niet alleen voor hem maar ook voor mij. Ik ben natuurlijk de trainer op de woensdag dus is het voor de kinderen wel fijn als er een bekend gezicht is. Dus niet alleen Q zit de hele dag in de sporthal, ik ook.

Maar ondanks dat het buiten prachtig weer was, hadden wij het ook heel gezellig in de sporthal. Q heeft zich in het zweet gewerkt en drie prijzen in de wacht eten te slepen. Een eerste plek voor de mannenenkel, onder 13, en een tweede prijs voor de mannendubbel en voor de gemengde dubbel, onder 13. Ik ben trots op hem maar op alle andere kinderen van de vereniging die hard hebben gewerkt en er samen een sportief toernooi van hebben gemaakt. Stiekem zijn het allemaal een beetje mijn kindjes, ze krijgen tenslotte les van mij elke woensdag.

Maandag begon ik gewoon met werken en kreeg ik een heel leuk bericht. Dat ga ik nu nog niet verklappen maar ik ga het zo snel mogelijk in een  blog zetten voor jullie.

Buiten aan het werk

De rest van de week was eigenlijk heel hard werken. Het is eindelijk mooi weer dus wij zijn weer druk in de weer met de moestuin. De tuin moet zaai klaar gemaakt worden en dat is best een klus. maar inmiddels schiet het al aardig op en over een tijdje kunnen de plantjes erin.

En dat was wel zo een beetje waar wij ons mee bezig hebben gehouden de afgelopen week. natuurlijk gaan de gewone dingen zoals sporten en school gewoon door.

Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie een beetje genoten van het heerlijke lenteweer?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 13 Apr 2018

Ik heb zeker genoten van het mooie lenteweer! Vooral het hardlopen is zo een stuk prettiger!

Hanneke
Door

Hanneke

op 13 Apr 2018

Dat geloof ik meteen.

Mariëlle | Me-licious
Door

Mariëlle | Me-licious

op 13 Apr 2018

Heb zeker genoten van het lekkere weer. Sterker nog ik heb mijn eerste motorritje van het jaar gedaan!

Hanneke
Door

Hanneke

op 13 Apr 2018

Heerlijk, lekker erop uit!

Reactie plaatsen