06 november 2015 
2 min. leestijd

Terugblik week #45

Hoi zus,
Wij hebben weer een bezige week gehad. Lees je mee?

Vier weken geleden was Q jarig, dat heb je natuurlijk al uitgebreid kunnen lezen in de terugblik van week 41. Maar een ding hadden we nog niet gedaan en dat was zijn kinderfeestje. Afgelopen vrijdag was het zover. Q had paintball uitgekozen dus met een stel gezellige jongens hebben wij een top middag gehad. Ik zal er in een ander blog iets uitgebreider op in gaan.

Zaterdag was het Halloween. Q had een gewone badminton wedstrijd maar A had een dansdemonstratie/wedstrijd in griezelstijl. Al weken waren ze aan het oefenen. Ze moest zich al vroeg bij de dansschool melden voor de kostuums en de schmink. Helemaal in stijl hebben ze op een groot podium twee keer hun dans mogen doen. Het zag er heel leuk en behoorlijk gelijk uit. Mocht je geïnteresseerd zijn er staat een filmpje op YouTube. A begint helemaal links achterin. Overigens heel moeilijk je eigen kind te herkennen als ze zo geschminkt zijn.
Uiteindelijk won onze dansschool niet de prijs maar ik was heel erg trots op ze.
Tussen de bedrijven door nog twee pompoenen uitgehold. Meestal doe ik dat samen met de kinderen maar er was nu gewoon weg geen tijd voor.
In de avond hebben we een gezellige filmavond gehouden, compleet met popcorn. Q mocht de film kiezen en die koos Hotel Transylvania 1. Helemaal in Halloween stijl dus.

week 46

Na twee van zulke drukke dagen hadden we de zondag echt even nodig om bij te komen. In de ochtend lekker rustig aan gedaan. Gezamenlijk een ontbijtje gegeten en uiteindelijk de kinderen onder de douche gestuurd. A moest haar huiswerk maken, maar verder was het vooral spelletjes spelen. Ik had een avonddienst en toen ik weg ging zijn de kinderen met manlief naar opa en oma gegaan. Hier zijn ze meteen blijven eten.

Maandag moesten de kinderen natuurlijk weer gewoon naar school. A ging weer lekker dansen en ik draaide nog een avonddienst.

De dinsdag was voor Q een spannende dag. Hij moest namelijk zijn negen-jaars prik krijgen. Hier gaat dat op alfabet en postcode dus hij mocht tegelijkertijd met zijn beste vriend. Ondanks dat er om hun heen veel kinderen moesten huilen bleven de mannen dapper. En zeiden achteraf heel stoer dat het echt geen zeer deed.
Ik ben nog maar een avondje gaan werken.

Woensdag was manlief al heel vroeg uit de veren omdat hij naar Rotterdam moet voor een cursus. Hij was liever de avond ervoor al weg gegaan maar omdat ik dus moest werken kon dat niet.
Q voelde zich vanochtend iets minder stoer dan gisteren. Een van zijn armen deed wel erg zeer en hij had ook een beetje verhoging. Toch maar wel naar school gegaan. gelukkig is bijna de hele klas gisteren geprikt dus hij is niet de enige zielenpiet. Hopelijk is het snel weer over.
Met de badminton had hij er ook wel wat last. Maar de linkerarm doet het meest pijn en hij is gelukkig rechtshandig.

Al met al dus weer een bezige week met hele leuke dingen en iets minder leuke dingen. Hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 06 Nov 2015

Fijn dat de danswedstrijd goed ging zeg!

Hanneke
Door

Hanneke

op 10 Nov 2015

Zo goed zelfs dat ze binnenkort een grote wedstrijd gaan doen. Spannend!

Reactie plaatsen