22 december 2017 
1 min. leestijd

Terugblik #1751

De week is weer voorbij gevlogen. En we hadden het weer eens druk met van alles en niks. We zijn natuurlijk druk bezig om te bedenken wat wij met kerst willen gaan doen, eten, aantrekken en krijgen onder de boom.

Zoals wel vaker was het weekeinde het drukste moment van de week. Werken, sporten en de verjaardag van onze moeder werd gevierd. Gelukkig is dat ook allemaal nog eens reuze gezellig.

Ik kreeg ook de allerliefste knutsels van mijn neven en een heuse liefdesbrief van neef T waarin stond dat hij van “Tante Hanuku hout”. Dus mijn weekeinde kon niet meer stuk, dat snappen jullie wel.

Wij hebben inmiddels ook bedacht wat we gaan doen met kerst. Eerste kerstdag ben ik samen met de kinderen thuis. We gaan zelf vlees bakken op de hotplate en doen verder zo min mogelijk. Tweede kerstdag komen eerst mijn schoonouders brunchen bij ons thuis, kinderen zijn druk met bedenken wat ze willen maken en eten, en in de avond eten wij bij mijn ouders. Het beloven dus weer leuke en gezellige dagen te worden.

Kerstboom

Woensdag was even racen. Q had gewoon badmintontraining tot 18:00 maar moest ook om 18:45 bij de kerk zijn voor de kerstviering van school. Hoe leuk hij dat vond konden jullie van de week al lezen. Iets met verkleden zeg maar.

Donderdag mocht ik mijn kerstpakket ophalen. Het ziekenhuis heeft dan een kleine kerstmarkt en je mag dus je eigen pakket samen stellen. Ik vind het altijd erg moeilijk om wat te kiezen. Dit jaar was de markt leuk opgezet. Het pakket stond eigenlijk al vast alleen kon je de producten qua smaak zelf kiezen.

Zo was er siroop in verschillende smaken (banaan, cactus, lavendel en munt), chips (pizza teryaki en nog iets maar dat weet ik niet meer), chocolade, verschillende nootjes, toastjes en tapenade. Ook kreeg iedereen een bigshoppertas (wel zo makkelijk voor het vervoeren van de spullen) en een limonadetap (op de foto een beetje achter de chips). Ik vond het een erg leuk pakket (ik hou wel van eetpakketten) en toch persoonlijk doordat je zelf kan kiezen.

Kerstpakket 2018

Oh voor ik het vergeet: we moesten nog even snel naar de orthodontist en de huisarts vanwege een ontsteking aan een vinger, die steeds terug komt.

Voor alle lezers alvast hele fijne kerstdagen, geniet van elkaar en van de gezelligheid.

Reactie plaatsen