17 april 2018 
in Review
1 min. leestijd

Mijn LuckyShirt

Er zijn van die momenten dat je net even dat kleine beetje extra geluk wel kan gebruiken. Tijdens sollicitaties, examens of een belangrijke sportwedstrijd. Een klein beetje extra geluk kan dan het verschil maken tussen winst of verlies.
Maar hoe kan je dat kleine beetje extra geluk dan afdwingen? Daar helpt LuckyShirt bij.

LuckyShirt

Als je voor een belangrijk moment in je leven staat kan iemand anders voor jou een luckyshirt bestellen (of jij voor jezelf natuurlijk) op www.luckyshirt.nl.
Het concept is simpel. Afhankelijk van wat je wil bereiken leg je iets in je shirt. Bijvoorbeeld je CV bij een sollicitatie, je schoolboeken bij een examen of je dansschoenen bij een NK danswedstrijd.
Het shirt neemt de krachten op in zich en als jij dan het shirt draagt op het beslissende moment dan worden de krachten af gegeven!
Klinkt supersimpel toch?

Sollicitatie

En ik kon wel een beetje geluk gebruiken want ik had namelijk gesolliciteerd. En niet alleen ik, met mij nog 30 andere. Kijk dat kleine beetje extra geluk had ik dus wel nodig. Marijke bestelde voor mij dan ook een luckyshirt. Deze arriveerde al heel snel met de post en paste gewoon door de brievenbus. Er bij zat de gebruiksaanwijzing een een persoonlijke boodschap van Marijke. En die persoonlijke noot maakt het wel een hele leuke opsteker.

Persoonlijke boodschap
Ik deed keurig mijn CV er in en liet ze samen een nachtje slapen.
Alleen toen ging het mis. Ik moet het shirt dragen maar ik wil er ook leuk uitzien als ik op gesprek ga. En het lukte mij niet om het shirt onzichtbaar te dragen omdat de hals best hoog is. En dus besloot ik het shirt toch niet aan te doen.

Niet aangenomen

En dat is misschien beter wel kunnen doen want helaas werd ik niet aangenomen. Ik werd een eervolle tweede maar dat geeft geen baan.

MyLuckyShirt
Ik vind het idee achter het luckyshirt heel leuk. En ik denk dat het dan ook echt leuk is om iemand op zo een manier geluk te wensen. Ik hoop alleen dat er ook een wat vrouwelijkere variant komt, bijvoorbeeld in de vorm van een hemdje, zodat het makkelijker onder je eigen kleding gedragen kan worden.

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 17 Apr 2018

Wat jammer dat je de baan niet hebt gekregen. Hopelijk lukt het een volgende keer wel. Het idee van het shirt is inderdaad erg leuk!

Hanneke
Door

Hanneke

op 18 Apr 2018

Het shirt had een beetje vertraging. Ik heb de baan alsnog gekregen. En ik ben er heel erg blij mee

Maddy - Meer met mama
Door

Maddy - Meer met mama

op 17 Apr 2018

Jammer dat je er geen baan uit hebt gesleept. Hopelijk de volgende keer meer succes!! Ga er voor komt goed! Het mag inderdaad iets vrouwelijk, maar het idee is super leuk!

Hanneke
Door

Hanneke

op 18 Apr 2018

Het idee is heel leuk maar een hemdje gaat iets makkelijker onder mijn kleding inderdaad

charlotte swart
Door

charlotte swart

op 17 Apr 2018

Jammer dat je de baan niet hebt gekregen. Succes en wel een erg leuk idee zo'n shirt, hopelijk brengt hij de volgende keer geluk

Hanneke
Door

Hanneke

op 18 Apr 2018

Het shirt had wat vertraging. Ik heb de baan alsnog gekregen

`kiki hasselton
Door

`kiki hasselton

op 18 Apr 2018

wat jammer dat je de baan niet hebt gekregen. Succes met solliciteren!

Reactie plaatsen