11 april 2018 
1 min. leestijd

Bloggen doen wij niet alleen

Dit zal niet als een grote verrassing komen maar wij bloggen niet alleen. Niet alleen, daar bedoel ik niet mee dat wij samenwerken als zussen maar ik bedoel het ook vrij letterlijk. Samen staan wij sterker, wij proberen elkaars blogs te lezen voor wij ze publiceren, lukt niet altijd, helpen elkaar met niet lopende zinnen, zoeken weg gevallen woorden terug en filteren de spelfouten eruit (alhoewel dat meer de taak van Marijke is bij Hanneke dan andersom). Toch zijn wij op meerdere gebieden niet allen tijdens het bloggen.

Samen

Bij Hanneke thuis kan je het heel letterlijk nemen. Als ze aan het schrijven is dan is ze niet alleen. Zij heeft namelijk een hele trouwe viervoeter die haar volgt waar ze ook gaat. Als ze op de bank zit dan is hij of naast haar op de bank, op schoot (wat minder makkelijk typt) of aan haar voeten op de grond. Maar sommige dingen kunnen niet, of zijn minder handig, op een telefoon of tablet. Maar ook dat is voor haar trouwe volger geen probleem. Tussen de wielen van de bureaustoel is een prima plekje voor hem, vindt hij.

Kooikerhondje

Maar ook een andere samenwerking is nodig.

Kinderen

Een blog voor mama’s door mama’s kan niet bestaan zonder de medewerking van de kinderen. Onze kinderen zijn een bron van inspiratie voor ons. De dingen die zij beleven, ons als gezin overkomen of die ons dwarszitten zijn regelmatig onderwerp van gesprek op ons blog. Dit kan natuurlijk niet zonder hun toestemming (bij de oudere kinderen zeker) en hun medewerking. Dus hierbij een dikke zoen voor onze A,Q, A en T. Zonder jullie hadden wij heel wat minder dingen om over te vertellen!

Gezin

Man

En als laatste onze mannen. Onze mannen steunen ons en lezen soms zelfs wat wij schrijven. En ja, ze geven ook geregeld commentaar op het blog of in privé. Ook zij helpen in meerdere of in mindere maten dat wij dit kunnen doen. Alhoewel wij hun privékwesties niet snel zullen bespreken komen ze toch wel eens voorbij in de blogs. Hetzij met een foto hetzij in tekst. Zonder hun steun konden wij minder actief zijn op ons blog en daarom alvast een bedankje voor hun.

Zo zie je maar wij bloggen nooit alleen!

Reactie plaatsen